Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Arnhem

Eijgen Finance Arnhem adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfsovernames
Commercieel vastgoed
Financieringsbegeleiding
Ondernemer in privé
Zwaar weer begeleiding

Over deze vestiging

Aan de Westvoortsedijk vind je sinds 1 september 2020 het kersverse Eijgen Finance Arnhem. Hier staan in de personen van Ivanka Haijma en Hans Liefers financieringsspecialisten klaar om jou te helpen als ondernemer. Met de mix van de jarenlange ervaring van Hans en Roland en de frisse blik van Ivanka helpen ze met elk financieringsvraagstuk zodat jij je kan focussen op jouw passie: ondernemen.

“Het leukste aan ons werk is dat we ondernemers helpen hun dromen/doelen te realiseren. We dragen echt wat bij voor hen, iets dat ik (Ivanka) miste in mijn jaren binnen de accountancy. Samen zorgen we nu als onafhankelijk intermediair dat we het verschil maken. Ons grote netwerk en het feit dat we supersnel schakelen zorgt ervoor dat de ondernemer enkel gegevens hoeft aan te leveren en zelf niet helemaal in de materie hoeft te duiken.”

Bij Eijgen Finance Arnhem heeft het enthousiaste team een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk ondernemers helpen bij hun financieringsvraagtukken. Dat betekent dat ze jou van A tot Z kunnen assisteren van bedrijfsovernames tot corporate finance. Daarnaast vind je hier een echte specialist op het gebied van commercieel vastgoed.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Arnhem, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Arnhem!

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?