Eijgen Finance Arnhem

Eijgen Finance Arnhem adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • Commercieel vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact met ons op

Aan de Westvoortsedijk vind je sinds 1 september 2020 het kersverse Eijgen Finance Arnhem. Hier staan in de personen van Ivanka Haijma en Hans Liefers financieringsspecialisten klaar om jou te helpen als ondernemer. Met de mix van de jarenlange ervaring van Hans en Roland en de frisse blik van Ivanka helpen ze met elk financieringsvraagstuk zodat jij je kan focussen op jouw passie: ondernemen.

“Het leukste aan ons werk is dat we ondernemers helpen hun dromen/doelen te realiseren. We dragen echt wat bij voor hen, iets dat ik (Ivanka) miste in mijn jaren binnen de accountancy. Samen zorgen we nu als onafhankelijk intermediair dat we het verschil maken. Ons grote netwerk en het feit dat we supersnel schakelen zorgt ervoor dat de ondernemer enkel gegevens hoeft aan te leveren en zelf niet helemaal in de materie hoeft te duiken.”

Bij Eijgen Finance Arnhem heeft het enthousiaste team een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk ondernemers helpen bij hun financieringsvraagtukken. Dat betekent dat ze jou van A tot Z kunnen assisteren van bedrijfsovernames tot corporate finance. Daarnaast vind je hier een echte specialist op het gebied van commercieel vastgoed.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Arnhem, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Arnhem!

Onze adviseurs

Ivanka Haijma

Jouw Eijgen Adviseur

Specialismen: MKB Financieringen, Vastgoed

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck