Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Noord-Drenthe

Eijgen Finance Noord-Drenthe adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen. Adviseur Eiko Keizer is het aanspreekpunt voor de regio Assen en omgeving. De koffie staat klaar op zijn kantoor maar hij komt net zo lief bij jou voor een kennismaking. Met een specialisatie in maatwerk en bedrijfsovernames is geen financieringsvraagstuk te gek.
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens


Assen 0622786199 eiko.keizer@eijgenfinance.nl Bekijk route

Specialismes

Bedrijfovernames
Financieringsbegeleiding
Zwaar weer begeleiding
(Commercieel) vastgoed
Ondernemer in privé

Over deze vestiging

Eiko Keizer is het aanspreekpunt voor de regio Noord-Drenthe, met een kantoor midden in het levendige centrum van Assen. Al komt Eiko net zo lief op locatie, liever zelfs om een goed beeld van jou en je bedrijf te krijgen.

“Mijn specialisatie is maatwerk, ik krijg de meeste energie van complexe structuren en maatwerk oplossingen. Mijn doel is altijd om de beste inrichting voor de lange termijn te realiseren. Mijn advies heeft altijd een gedegen en heldere onderbouwing die hout snijdt voor de ondernemer.” Bedrijfsfinancieringen en bedrijfsovernames ziet Eiko het liefst maar ook voor een passende vastgoedhypotheek draait hij zijn hand niet om. 

Om zich verder te specialiseren in het begeleiden van bedrijfsopvolging en bedrijfsovernames haalde Eiko de titel RAB-FJ adviseur door de opleiding Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch succesvol af te ronden. Deze titel in combinatie met zijn financieringskennis en empathisch vermogen maken Eiko tot een adviseur die geen vraagstuk uit de weg gaat.

Een complex of recht toe recht aan financieringsvraagstuk, Eiko helpt je graag verder. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.  Klikt het? Dan volgt een transparant traject, afgestemd op jouw wensen. 

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?