Kennismaken
Menu
Sluiten

Advies

Altijd een sparringpartner bij de hand

Van een afstandje zie je meer. En dat is precies wat onze adviseurs doen. Van buitenaf maar samen met jou naar je onderneming kijken om een helder beeld te schetsen van jouw situatie. En van daaruit kun je een plan trekken naar het doel dat je voor ogen hebt. Onze adviseurs doen de berekeningen en leggen je heldere keuzes voor. Met een Eijgen Finance adviseur aan je zijde weet je altijd dat je alle opties hebt overwogen. Dat geeft rust en zekerheid.

9,5 113 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
op Klantenvertellen

Bedrijfskundig advies

Onze adviseurs helpen ondernemers het beste uit zichzelf én hun onderneming te halen. Met onafhankelijk advies, gestoeld op relevante cijfers en met een grondige analyse. Dat geeft zekerheid, richting en rust in je besluitvorming. Sta je op een keerpunt of voor een grote beslissing waarbij je een weloverwogen besluit wilt nemen? Dan kun je een Eijgen Finance adviseur laten meedenken en rekenen. Het kan ook zijn dat er zoveel in je onderneming speelt dat je maandelijks samen met één van onze adviseurs wilt kunnen sparren. Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Financieel advies

Onze adviseurs doen niets liever dan scenario’s doorrekenen, complexe vergelijkingen maken en hun tanden zetten in lastige financiële vraagstukken. Zo weet je altijd zeker dat je aan alles hebt gedacht. Zo heb je helder wat de verschillende consequenties zijn van de beslissing die je neemt. Als onafhankelijk adviseur nemen we elke optie in overweging en kijken we elke keer weer wat het beste past bij jou en je onderneming. We gaan een stap verder dan je accountant of boekhouder en geven daarmee zekerheid in de richting die je kiest.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?