Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Zwolle

Bij Eijgen Finance Zwolle helpen we ondernemers uit Zwolle en omgeving als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken.
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

MKB financieringen
Commercieel vastgoed
Financieel advies

Over deze vestiging

In een prachtig paan aan de Eekwal in Zwolle vind je Eijgen Finance adviseurs Thomas Peters en Sjon van Veen. Thomas heeft ruime ervaring als Adviseur vastgoedfinancieringen met een breed netwerk in de stad en weet daardoor als geen ander van de hoed en de rand. Sjon heeft de afgelopen jaren naast particulieren ook al veel ondernemers geadviseerd en geholpen bij het vinden van een passende hypotheek of financiering. Samen hebben ze alle ervaring en kennis in huis om zowel ondernemers, vastgoedbeleggers als particulieren te helpen met hypotheken, vastgoedhypotheken en bedrijfsfinancieringen.

Wat kun je verwachten?

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer

Eijgen verhalen van onze klanten

Bekijk alle klantverhalen
"Aankoop appartement voor verhuur"
Familie uit Groningen

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Thomas Peters
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?