Kennismaken
Menu
Sluiten

Werkwijze

Wat je van ons kunt verwachten

We zijn transparant en helder in wat we doen. Daarom vertellen we je graag vooraf je van ons kunt verwachten nadat je contact met ons hebt gezocht.

9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
op Klantenvertellen

Kennismaken

We willen je eerst leren kennen. Wie ben je? Wat doe je en wat drijft jou als ondernemer? Daarna brengen we je financieringsbehoefte in kaart. Wat is je doel en wat heb je daarvoor nodig? Zijn je plannen realistisch en is er van beide kanten een klik? Dan gaan we voor je aan de slag!

Advies

We brengen de opties die je hebt in kaart en leggen ze helder aan je uit. Zo weet je precies waar je voor kiest en wat de consequenties zijn voor jouw onderneming. Helder en in duidelijke taal

Financieringsaanvraag

Als laatste volgt de daadwerkelijke financieringsaanvraag. Tijdens het proces houden we je op de hoogte van de voortgang. Tot het zover is, de financiering is rond, je kunt aan de slag!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?