Kennismaken
Menu
Sluiten

Vastgoed hypotheek

Die regel je bij Eijgen Finance!

Bij de aankoop van vastgoed is eigen geld nodig. Dat kan spaargeld zijn of geld uit de overwaarde van een eigen woning bijvoorbeeld. De meeste vastgoed financiers vragen een minimale eigen inleg van 30% van de investering. De overige 70% kan dan gedekt worden met een vastgoed hypotheek.

9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 maanden geleden
op Klantenvertellen

Spelregels

Elke financieringspartij hanteert weer andere spelregels, rentes en voorwaarden. Eijgen Finance adviseurs weten in deze markt als geen ander de weg. We werken met veel partijen intensief en persoonlijk samen. Door het volume aan financieringen hebben we als intermediair een streepje voor ten opzichte van andere partijen.

Snel schakelen

We weten exact wat een financier graag wil zien bij een aanvraag en kunnen altijd snel schakelen. Onze adviseurs weten de weg naar een succesvolle financiering en overtreffen daarmee geregeld de verwachting.

Doe de vastgoed financiering check

Vul onderstaande gegevens in om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Doe de check!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?