Kennismaken
Menu
Sluiten

Samenwerken

Versterk je meerwaarde

Als boekhouder of accountant ben je betrokken bij je klanten. Je weet wat er reilt en zeilt binnen de onderneming van je klant, fungeert als klankbord maar hebt ook een signaleringsfunctie. Op dat moment heb je behoefte aan een betrouwbare partner om je klant bij onder te brengen. Onze adviseurs werken nauw samen met accountant- en boekhoudkantoren bij hen in de regio. Wanneer jij je klant bij een financieringsvraagstuk snel kunt doorsturen naar een betrouwbare en onafhankelijke adviseur van Eijgen Finance, dan is jouw meerwaarde bewezen.

9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Meer weten over een samenwerking met Eijgen Finance? We komen ons graag aan jou en je collega's voorstellen. Dat kan informeel met een kop koffie maar ook voor een grotere groep laten we graag zien hoe we elkaar kunnen versterken en een duurzame samenwerking kunnen opbouwen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?