Kennismaken
Menu
Sluiten

Wij zijn Eijgen Finance

Wat kunnen we voor jou doen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Als zakelijk intermediair werken we samen met zo’n 100 verschillende financieringspartijen. Van de traditionele bank tot alternatieve vormen van financieren zoals crowdfunding. Door het grote volume aan aanvragen hebben we rechtstreeks en persoonlijk contact met deze partijen. We weten wat er per partij verwacht wordt bij een financieringsaanvraag waardoor de doorlooptijd korter is en je met een complete aanvraag meteen al een streepje voor hebt.

Zeker weten dat je beste keuze maakt én zeker weten dat je financieringsaanvraag de grootste kans van slagen heeft? Dan ben je bij Eijgen Finance aan het juiste adres. Wij doen alles voor jouw succes.

9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
op Klantenvertellen

Eijgen Finance & Ondernemers

Slagingspercentage van 92.3% over alle financieringen
Exclusief netwerk van meer dan 100 financieringsbronnen
Binnen 48 uur gratis jouw financieringsmogelijkheden in kaart

Hoe we graag met jou samenwerken

We willen je eerst leren kennen. Want bij Eijgen Finance gaan we voor duurzame relaties. Bovendien is elke ondernemer uniek en zo is dus ook geen financieringsaanvraag gelijk. Wij hebben ons gespecialiseerd in maatwerk en zoeken altijd naar de beste oplossing voor jouw situatie. Die vastberadenheid en oplossingsgerichtheid in onze aanpak zie je terug in ons slagingspercentage en de tevredenheid van onze bestaande klanten. We kijken altijd net dat beetje verder waardoor je echt zeker bent van je zaak.

Door middel van een quickscan kunnen we met een paar vragen de haalbaarheid van je aanvraag al inschatten. Deze quickscan kunnen we op afstand doen maar onze adviseurs komen net zo graag bij je langs op de zaak.

Aan de slag

Bij een positieve eerste inschatting gaan we voor je aan de slag. Onze adviseur maakt aan de hand van stukken en jouw informatie een uitgebreide analyse. We zoeken de juiste financiers bij jouw financieringsbehoefte en richten per financier een aanvraag in. Daar komen een aantal offertes uit die we voor je analyseren en op een rijtje zetten.

In een gesprek lichten we de keuzes die je hebt toe, waarbij we alle kanten transparant belichten. Tussendoor zijn we altijd bereikbaar voor vragen of om te sparren. Samen met jouw Eijgen Finance adviseur kies je de beste optie voor jou.

En dan is het tijd om je ambitie waar te maken met de verstrekte financiering!

Weten hoeveel jij kunt lenen?

Vul onderstaande velden in en we nemen snel contact met je op.
Doe de MKB check!

Vind jouw adviseur in de buurt

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?