Kennismaken
Menu
Sluiten

Herfinanciering

De kans is groot dat je met je onderneming eerder al één of zelfs meer financieringen nodig hebt gehad. Bijvoorbeeld bij de start van je bedrijf of later voor de aankoop van een bedrijfspand of voor je inventaris. Vooral als je meerdere financieringen hebt lopen is het verstandig deze één keer in de zoveel tijd onder de loep te nemen. De voorwaarden van nu kunnen beter zijn dan de voorwaarden van toen waardoor je kunt besparen op de kosten van de financieringen.

9,5 114 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
op Klantenvertellen

Met een herfinanciering vervang je de huidige lening met een nieuwe lening tegen betere voorwaarden. Naast een financieel voordeel kan een herfinanciering ook meer overzicht en rust geven. Zo kun je misschien met één nieuwe lening wel meerdere bestaande leningen in één keer afbetalen.

De mogelijkheden om aan een financiering te komen kunnen sterk verschillen, afhankelijk van de fase waar je je als ondernemer in bevindt. Vaak zien we dat startende ondernemers steun krijgen van familie en vrienden. Deze persoonlijke leningen wil je natuurlijk zo snel mogelijk terugbetalen. Na een tijdje ondernemen kun je omzetcijfers laten zien waardoor het gemakkelijker wordt om een zakelijke lening te verkrijgen.

Het vergelijken van de verschillende opties die er zijn en het vergelijken van bestaande met nieuwe voorwaarden kan lastig zijn. Rente ontwikkelingen kunnen er toe bijdragen dat je kunt oversluiten tegen lagere rentes. Of het interessant is hier gebruik van te maken hangt vaak ook af van een eventuele boete op je huidige lening. Het is daarom goed je te laten begeleiden in dit proces. Eijgen Finance helpt je overzicht te creëren en een goede vergelijking te maken.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?