Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Groningen Stad

Thomas en Sjon van Eijgen Finance Groningen Stad helpen ondernemers en particulieren uit de stad Groningen als onafhankelijk intermediair in hypotheken, vastgoedhypotheken en bedrijfsfinancieringen.
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

MKB financieringen
Commercieel vastgoed
Hypotheek advies

Over deze vestiging

In hartje centrum Groningen Stad vind je Eijgen Finance adviseurs Thomas Peters en Sjon van Veen. Thomas heeft ruime ervaring als Adviseur vastgoedfinancieringen met een breed netwerk in de stad en weet daardoor als geen ander van de hoed en de rand. Sjon heeft de afgelopen jaren naast particulieren ook al veel ondernemers geadviseerd en geholpen bij het vinden van een passende hypotheek of financiering. Samen hebben ze alle ervaring en kennis in huis om zowel ondernemers, vastgoedbeleggers als particulieren te helpen met hypotheken, vastgoedhypotheken en bedrijfsfinancieringen.

“Thomas en ik kennen elkaar al jaren. Met de voorgenomen plannen van Thomas leek het ons een goed moment om de krachten te bundelen en samen verder te gaan met een eigen vestiging van Eijgen Finance. De afgelopen jaren heb ik naast particulieren ook al veel ondernemers geholpen. We hebben allebei een mooie basis aan ervaring, tel daar de expertise van Eijgen Finance in Leek bij op en we kunnen elk financieringsvraagstuk aan.” vertelt Sjon enthousiast.

Bij Eijgen Finance Groningen Stad werken Thomas en Sjon enthousiast en met veel energie al voor veel ondernemers in de regio. Je kunt bij hen terecht voor het beste advies, altijd met een goed plan en onafhankelijk. Of je nu een bedrijfsfinanciering nodig hebt, een vastgoedhypotheek of zelfs een particuliere hypotheek, de grootste slagingskans heb je bij Eijgen Finance in Groningen.

Wat kun je verwachten?

  • Bedrijfspandfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer

Eijgen verhalen van onze klanten

Bekijk alle klantverhalen
"Aankoop appartement voor verhuur"
Familie uit Groningen

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Thomas Peters
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?