Eijgen Finance Groningen Stad

Eijgen Finance Groningen Stad helpt ondernemers en particulieren uit de stad Groningen als onafhankelijk intermediair in hypotheken, vastgoedhypotheken en bedrijfsfinancieringen.

Onze specialismen
  • MKB Financieringen
  • (Commercieel) vastgoed
  • Hypotheek advies
Contactgegevens
Eijgen Finance

Alleen op afspraak, Groningen

In hartje centrum Groningen Stad vind je Eijgen Finance adviseurs Thomas Peters en Sjon van Veen. Thomas heeft ruime ervaring als Adviseur vastgoedfinancieringen met een breed netwerk in de stad en weet daardoor als geen ander van de hoed en de rand. Sjon heeft de afgelopen jaren naast particulieren ook al veel ondernemers geadviseerd en geholpen bij het vinden van een passende hypotheek of financiering. Samen hebben ze alle ervaring en kennis in huis om zowel ondernemers, vastgoedbeleggers als particulieren te helpen met hypotheken, vastgoedhypotheken en bedrijfsfinancieringen.

“Thomas en ik kennen elkaar al jaren. Met de voorgenomen plannen van Thomas leek het ons een goed moment om de krachten te bundelen en samen verder te gaan met een eigen vestiging van Eijgen Finance. De afgelopen jaren heb ik naast particulieren ook al veel ondernemers geholpen. We hebben allebei een mooie basis aan ervaring, tel daar de expertise van Eijgen Finance in Leek bij op en we kunnen elk financieringsvraagstuk aan.” vertelt Sjon enthousiast.

Bij Eijgen Finance Groningen Stad werken Thomas en Sjon enthousiast en met veel energie al voor veel ondernemers in de regio. Je kunt bij hen terecht voor het beste advies, altijd met een goed plan en onafhankelijk. Of je nu een bedrijfsfinanciering nodig hebt, een vastgoedhypotheek of zelfs een particuliere hypotheek, de grootste slagingskans heb je bij Eijgen Finance in Groningen.

Onze adviseurs

Thomas Peters

Vastgoed adviseur

Specialismen: Vastgoed

Sjon van Veen

Financieel adviseur

Specialismen: MKB financieringen, Hypotheek advies

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck