Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Amsterdam

Eijgen Finance Amsterdam helpt ondernemers verder naar hun eijgen succes. Dat doen we met sterk financieel en strategisch advies, het realiseren van bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen.
9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 maanden geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen
Strategisch adviseur / Trusted advisor
Commercieel vastgoed
Bedrijfsovernames

Over deze vestiging

Eijgen Finance Amsterdam vind je op twee plekken in de hoofdstad, aan de Joan Muyskenweg en de Digitaalstraat. Sinds 2018 staat Eijgen-ondernemer René van Schajik hier klaar om jou te helpen met allerlei soorten financieringen. René heeft ruim 30 jaar ervaring in de financiële sector en is als één van de eerste adviseurs aangesloten bij Eijgen Finance.

“Vanuit deze twee locaties in Noord én Zuid Amsterdam kan ik elke ondernemer in de stad goed bereiken. Op deze manier zit ik midden in het hart van ondernemend Amsterdam. Heel vaak leidt een in eerste instantie simpele financieringsaanvraag in de praktijk tot een goed inhoudelijk gesprek over de ondernemer, haar drijfveren en doelen. Door de juiste vragen te stellen en een ondernemer eerst goed in beeld te krijgen kan ik een veel breder en beter onderbouwd advies geven. Dit leidt eigenlijk altijd tot een succesvolle financieringsaanvraag en een overtoffen verwachting van mijn klant.”

Bij Eijgen Finance Amsterdam kijken we altijd verder zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt voor jou en je bedrijf. Hier vind je een samenwerking waarin ‘transparantie’ en ‘integriteit’ centraal staan. Daarnaast staat René niet alleen bekend om zijn bedrijfskundige kennis, maar ook om zijn rol als strategisch adviseur. Zo wordt hij binnen de Metropoolregio Amsterdam gezien als een betrouwbare partner die kan helpen met elk financieringsvraagstuk van reguliere bancaire aanvraag tot informeel kapitaal en alles daartussen.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Amsterdam, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Amsterdam!

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
René van Schajik
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?