Eijgen Finance Amsterdam

Eijgen Finance Amsterdam adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • Commercieel vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact met ons op

Aan de Joan Muyskenweg in onze hoofdstad vind je Eijgen Finance Amsterdam. Sinds 7 mei 2018 staat Eijgen-ondernemer René van Schajik hier klaar om jou te helpen met je ondernemersdoelstellingen. Dat doet hij niet alleen met het gehele Eijgen-netwerk achter hem, maar ook met ruim dertig jaar ervaring in de financiële sector!

“Het leukste aan mijn werk vind ik het kunnen zijn van een kritisch klankbord. Een soort katalysator die een proces op gang kan brengen. Om dan natuurlijk de ondernemer te helpen om zijn doelstellingen te bereiken. Dit mondt er vaak uit in dat ik een vertrouwde adviseur ben voor een ondernemer; dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen!”

Bij Eijgen Finance Amsterdam vind je een samenwerking waarin ‘transparantie’ en ‘integriteit’ centraal staan. Daarnaast staat René niet alleen bekend om zijn bedrijfskundige kennis, maar ook om zijn rol als strategisch adviseur. Zo wordt hij binnen de Metropoolregio Amsterdam gezien als een betrouwbare partner die kan helpen met elk financieringsvraagstuk van crowdfunding tot bedrijfsovername.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Amsterdam, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Amsterdam!

Onze adviseurs

Rene van Schajik

adviseur

Specialismen: Crowdfunding, Bancaire, Financiering, Subsidies,

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck