Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Amsterdam

Eijgen Finance Amsterdam helpt ondernemers verder naar hun eijgen succes. Dat doen we met sterk financieel en strategisch advies, het realiseren van bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen.
9,5 113 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen
Strategisch adviseur / Trusted advisor
Commercieel vastgoed
Bedrijfsovernames

Over deze vestiging

Aan de Sierenborch aan de rand van onze hoofdstad vind je Eijgen Finance Amsterdam. Sinds 2024 staan Eijgen-ondernemers Edward van der Schaft en Rhijn Feith hier klaar om jou te helpen met je ondernemersdoelstellingen. Elk bij een andere Nederlandse grootbank, hebben ze samen ruim dertig jaar ervaring in de financiële sector!

“We zitten beide al heel wat jaren in het vak en we worden nog elke dag blij van het verder helpen van ondernemers. Vooral in en om Amsterdam bruist het van de initiatieven, die levendigheid past goed bij ons.”

Bij Eijgen Finance Amsterdam vind je twee enthousiaste en ervaren adviseurs met een oplossingsgerichte manier van werken. Beide hebben ze als Adviseur Zakelijk bij de bank veel ervaring opgedaan met bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken. Welk financieringsvraagstuk je ook hebt, bij Edward en Rhijn ben je in goede handen.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Amsterdam, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Amsterdam!

Wat kun je verwachten?

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?