Eijgen Finance Den Bosch

Eijgen Finance Den Bosch adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • Commercieel vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact met ons op

Aan de Donksestraat in Sint Michielgestel vind je Eijgen Finance Den Bosch. Hier staat Ger Vogelaars klaar voor al jouw uitdagingen en doelstellingen als ondernemer.

Als specialist in het mkb en vastgoed vind je bij Eijgen Finance Den Bosch een partner met veel ervaring in de financiële wereld. Van bedrijfsovernames tot slecht weer begeleiding helpen wij je van A tot Z met elk financieringsvraagstuk. Dat doen we als onafhankelijk adviseur en op basis van onze meer dan 90 investeringsbronnen. Zo maken we altijd een plan op maat, of dat nu is met de hulp van grootbanken, privé-investeerders of bijvoorbeeld crowdfunding.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Den Bosch, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Den Bosch!

Onze adviseurs

Ger Vogelaars

Jouw Eijgen adviseur

Specialismen: MKB, Vastgoed

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck