Kennismaken
Menu
Sluiten

Agrarische financiering

Bij agrarische financieringen draait het vaak om lange termijn investeringen, zoals gebouwen, grond of overnames. Of om kortlopende financieringen voor vee, fosfaatrechten of pluimveerechten. Omdat agrarisch financieren draait om specifieke vraagstukken is kennis van de agrarische markt en de ontwikkelingen van groot belang. Gelukkig hebben wij onafhankelijke experts die gespecialiseerd zijn op dit gebied en precies weten wat er nodig is om dit traject zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen!

9,5 113 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
op Klantenvertellen

Hoe gaan we te werk?

We starten met een goede inventarisatie om de mogelijkheden van je bedrijf in kaart te brengen. Op deze manier bepalen we precies welke financieringsbehoefte er is en welke potentiële partijen hierbij passend zijn. Vervolgens ga je samen met jouw Eijgen Finance adviseur in de voorfase al je plan uitwerken. 

Het belangrijkste bij het opstellen van dit plan is dat we een duidelijk doel formuleren. Een doel dat niet alleen aansluit bij jouw bedrijf, maar ook naadloos past bij de financieringspartij. Hier helpen we graag bij. We kennen namelijk niet alleen de markt en de financieringspartners die voor jou aantrekkelijk zijn, maar we weten ook precies hoe we achterhalen welke kansen er liggen voor een passende financiering. Onze expertise neemt jou het werk uit handen. 

Voor een maximale kans van slagen dienen we daarna jouw plan in bij diverse partijen. Uiteindelijk leggen we de verschillende aanbiedingen naast elkaar en kiezen we samen de best passende optie. Daarbij kijken we naast rente ook naar de overige voorwaarden van kredietverstrekkers. In het selecteren van de juiste optie ben je bij Eijgen Finance altijd gegarandeerd van onafhankelijk advies. 

Heb je behoefte aan een bijzonder beheer-traject in de agrarische sector? Ook daarmee kunnen we je met onze expertise ondersteunen.

Onze expert

Maak kennis met Rudy en zijn agrarische expertise:

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?