Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Nijmegen

Eijgen Finance Nijmegen helpt ondernemers verder naar hun eijgen succes. Dat doen we met sterk financieel en strategisch advies, het realiseren van bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen.
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfsovernames
(Commercieel) vastgoed
Financieringsbegeleiding
Ondernemer in privé
Zwaar weer begeleiding

Over deze vestiging

In het hart van Knooppunt Arnhem-Nijmegen, in het karakteristieke Bemmel, vind je Eijgen Finance Nijmegen. Met ruim 25 jaar ervaring in de bankenwereld staat Bert Hof hier klaar om jou te helpen met elk financieringsvraagstuk. Zijn uitgangspunt? Jou helpen groeien als ondernemer!

“Het voortdurend in gesprek zijn met nieuwe ondernemers en een bijdrage leveren aan hun plannen vind ik het leukste aan mijn werk. Kritisch durven kijken, sterke focus op het vinden van de oplossing en natuurlijk kennis over de financieringswereld. Zo ontzorg ik zelfs in situaties waarin ondernemers twijfelen aan de haalbaarheid. Zo kunnen zij zich focussen op waar hun hart ligt; het ondernemen.”

Bij Eijgen Finance Nijmegen vind je met Bert meer dan een kwarteeuw ervaring. Als zakelijk adviseur bij banken en vanaf 2016 als zelfstandig adviseur. Het begeleiden van bedrijven bij de realisatie van hun plannen en het verbinden van betrokken partijen, dat zorgt voor extra energie. Daarnaast is alle kennis, een groot netwerk en de hulp van collega-specialisten in huis voor het faciliteren van een succesvolle financieringsaanvraag. Met jouw situatie als uitgangspunt krijg je de beste begeleiding bij je kredietbehoefte; samen zorgen we dat het lukt!

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Nijmegen, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Bert Hof van Eijgen Finance Nijmegen!

Wat kun je verwachten?

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer

Eijgen verhalen van onze klanten

Bekijk alle klantverhalen
Eijgen Finance - Casus Nijmegen - Thomas van Schijndel
"Binnen twee uur belde Eijgen Finance ons terug met een particuliere investeerder"
We vernamen dat er een studio te koop kwam in het centrum van Nijmegen. Na de bezichtiging vroegen wij Bert omtrent de financieringsmogelijkheden. Binnen twee uur belde hij ons terug met een particuliere investeerder!
Thomas en Susan van Schijndel
Eijgen Finance - Huys BV
"Eijgen Finance heeft een aanzienlijk bredere toegang tot objectfinanciers dan mijn huisbank"
Rob van de Kamp, directeur
Huys B.V.

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?