Eijgen Finance - Bert Hof

Eijgen Finance Nijmegen

Eijgen Finance Nijmegen adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • (Commercieel) vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact op

In het hart van Knooppunt Arnhem-Nijmegen, in het karakteristieke Bemmel, vind je Eijgen Finance Nijmegen. Met ruim 25 jaar ervaring in de bankenwereld staat Bert Hof hier klaar om jou te helpen met elk financieringsvraagstuk. Zijn uitgangspunt? Jou helpen groeien als ondernemer!

“Het voortdurend in gesprek zijn met nieuwe ondernemers en een bijdrage leveren aan hun plannen vind ik het leukste aan mijn werk. Kritisch durven kijken, sterke focus op het vinden van de oplossing en natuurlijk kennis over de financieringswereld. Zo ontzorg ik zelfs in situaties waarin ondernemers twijfelen aan de haalbaarheid. Zo kunnen zij zich focussen op waar hun hart ligt; het ondernemen.”

Bij Eijgen Finance Nijmegen vind je met Bert meer dan een kwarteeuw ervaring. Als zakelijk adviseur bij banken en vanaf 2016 als zelfstandig adviseur. Het begeleiden van bedrijven bij de realisatie van hun plannen en het verbinden van betrokken partijen, dat zorgt voor extra energie. Daarnaast is alle kennis, een groot netwerk en de hulp van collega-specialisten in huis voor het faciliteren van een succesvolle financieringsaanvraag. Met jouw situatie als uitgangspunt krijg je de beste begeleiding bij je kredietbehoefte; samen zorgen we dat het lukt!

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Nijmegen, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Bert Hof van Eijgen Finance Nijmegen!

Onze adviseurs

Bert Hof

Jouw Eijgen adviseur

Specialismen: Bedrijfsovernames, (Commercieel) vastgoed, Financieringsbegeleiding, Ondernemer in privé, Zwaar weer begeleiding

Ervaringen met Eijgen Finance

“Binnen twee uur belde Eijgen Finance ons terug met een particuliere investeerder”

“We vernamen dat er een studio te koop kwam in het centrum van Nijmegen. Na de bezichtiging vroegen wij Bert omtrent de financieringsmogelijkheden. Binnen twee uur belde hij ons terug met een particuliere investeerder!” Thomas en Susan van Schijndel kwamen...

Thomas en Susan van Schijndel,

Lees het verhaal

Eijgen Finance reviews
Eijgen Finance reviews

Eijgen Finance Nijmegen

“Eijgen Finance heeft een aanzienlijk bredere toegang tot objectfinanciers dan mijn huisbank”

Constructie- en onderhoudswerkplaats Huys B.V. uit Venlo is gespecialiseerd in het maken van hoed-, plaat- en raatliggers. Simpel gezegd: stalen liggers die gebruikt worden voor allerlei draagconstructies. Van bovenverdiepingen tot bruggen. Eijgen Finance Nijmegen heeft Huys B.V. geholpen bij de...

Rob van de Kamp, directeur

Huys B.V.

Lees het verhaal

Eijgen Finance reviews
Eijgen Finance reviews

Eijgen Finance Nijmegen

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck