Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance De Veenkoloniën

Eijgen Finance De Veenkoloniën helpt ondernemers verder naar hun eijgen succes. Dat doen we met breed financieel advies, het realiseren van bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen.
9,5 113 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Commercieel vastgoed
Financieringsbegeleiding

Over deze vestiging

In het levendige Stadskanaal vind je Eijgen Finance De Veenkoloniën. Aan het roer staat ervaren adviseur Dennis Martijn klaar voor MKB-ondernemers in nagenoeg alle gemeenten in de veenkoloniën.

“Mijn motto is dat er voor elke goede investering een passende financiering te vinden is. Met bijna 25 jaar ervaring op zak heb ik al heel veel verschillende ondernemers vooruit kunnen helpen en het blijft leuk om bij al die mooie plannen betrokken te worden. Mijn betrokkenheid zorgt vaak voor duurzame relaties. Als een ondernemer later weer bij mij terugkomt met een volgend financieringsvraagstuk, dan vind ik dat het mooiste compliment!”

Bij Eijgen Finance De Veenkoloniën vind je een betrouwbare en betrokken sparringpartner voor ondernemers uit de regio. Zelf een ondernemer in hart en nieren, begrijpt Dennis als geen ander wat jou beweegt en denkt hij altijd in oplossingen en buiten de traditionele kaders.  

Wat we vanuit Stadskanaal voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en de meest uiteenlopende financieringsvraagstukken tot een succes maken. Vanuit Stadskanaal, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance De Veenkoloniën!

Wat kun je verwachten?

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Startersfinanciering
  • Herfinanciering
  • Voorraadfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?