Kennismaken
Menu
Sluiten

Vastgoedfinanciering

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Je hebt een groter bedrijfspand nodig, je hebt een pand op het oog om aan te kopen voor de verhuur of je wilt je vermogen aan het werk zetten. Er zijn verschillende redenen om te beleggen in vastgoed.

9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Wij doen alles voor jouw succes

Wij kennen de wereld van commercieel vastgoed als de beste en onze gespecialiseerde adviseurs hebben toegang tot meer dan 100 traditionele én minder traditionele bronnen van financiering.

Zeker weten dat je beste keuze maakt én zeker weten dat je financieringsaanvraag de grootste kans van slagen heeft? Dan ben je bij Eijgen Finance aan het juiste adres. Wij doen alles voor jouw succes.

Doe de vastgoed financiering check

Vul onderstaande gegevens in om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Doe de check!

Vastgoed financieren

Voor de aankoop van vastgoed heb je vaak een vastgoedhypotheek nodig. Je huisbank is een eerste logische stap bij het inventariseren van de mogelijkheden die je hebt om het vastgoed te financieren.

De afgelopen jaren zijn er echter veel meer partijen bij gekomen die zich specialiseren in vastgoedhypotheken, elk met hun eigen specialisme. Aan de ene kant is de markt voor jou als (vastgoed)ondernemer onoverzichtelijker geworden,

Groot aanbod

Aan de andere kant geeft dat ook veel meer mogelijkheden om een financiering af te sluiten die echt aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Door het grote aanbod aan vastgoed financieringen is maatwerk mogelijk. De vergelijking en berekeningen voor jouw specifieke situatie zijn complex maar zorgen wel voor een veel beter resultaat. Als intermediair en vastgoedspecialisten vinden wij het heerlijk om een complexe berekening te maken en ons vast te bijten in de beste uitkomst voor jou als ondernemer.

Vastgoedhypotheek op maat

Of je nu een bedrijfspand aan wilt kopen, een pand op het oog hebt om aan te kopen voor de verhuur of je wilt je vermogen aan het werk zetten. Er zijn verschillende redenen om te investeren in vastgoed. Samen met één van onze financieringsexperts kies je de beste financiering onder de scherpste voorwaarden. Wij brengen alle mogelijkheden overzichtelijk voor je in kaart.

Waar wij voor staan

Slagingspercentage van 92,3% over alle financieringen
Exclusief netwerk van meer dan 100 financieringsbronnen
Binnen 48 uur vrijblijvend jouw financieringsmogelijkheden in kaart

Vastgoed voor verhuur

Beleggen in vastgoed kan een hele goede investering zijn. Met onze vastgoedtool krijg je al een eerste indicatie in de haalbaarheid van je plannen. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving in de markt. Tijdens een persoonlijk gesprek krijg je snel inzicht in de mogelijkheden die je hebt. Ook het herfinancieren van je bestaande vastgoed portefeuille kan een flinke besparing opleveren. De voorwaarden van toen kunnen heel goed niet meer aansluiten bij je huidige situatie. Rentes veranderen, de huidige rentestand kan een aanleiding zijn om herfinanciering te overwegen. Bij uitbreiding van een bestaande vastgoed portefeuille kijken we samen naar traditionele én minder traditionele bronnen van financiering.

Lees alle informatie

Vastgoed hypotheek

Bij de aankoop van vastgoed is eigen geld nodig. Dat kan spaargeld zijn  of geld uit de overwaarde van een eigen woning bijvoorbeeld. De meeste vastgoed financiers vragen een minimale eigen inleg van 30% van de investering. De overige 70% kan dan gedekt worden met een vastgoed hypotheek. Elke financieringspartij hanteert weer andere spelregels, rentes en voorwaarden. Eijgen Finance adviseurs weten in deze markt als geen ander de weg. We werken met veel partijen intensief en persoonlijk samen. Door het volume aan financieringen hebben we als intermediair een streepje voor ten opzichte van andere partijen. We weten exact wat een financier graag wil zien bij een aanvraag en kunnen altijd snel schakelen. Onze adviseurs weten de weg naar een succesvolle financiering en overtreffen daarmee geregeld de verwachting.

Er is altijd een Eijgen Finance adviseur in de buurt

Wie zijn onze adviseurs? Maak kennis met al onze collega's.

Veelgestelde vragen

Heb ik eigen geld nodig om vastgoed te kopen?

Voor de zakelijke aankoop van vastgoed heb je altijd een gedeelte eigen geld nodig. De meeste financiers vragen een minimale inleg van 30% eigen geld, bij een klein aantal lukt het al met 20%.

Hoe kan ik investeren in vastgoed?

Er zijn verschillende manieren om te investeren in vastgoed, denk aan het kopen van vastgoed, investeren in vastgoed beleggingsfondsen, het financieren van vastgoed, investeren in crowdfunding voor vastgoed, investeren in Exchange Traded Funds (ETF’s) of investeren in Real Estate Investment Funds (REIT’s). Aan al deze verschillende opties kleven voor- maar ook nadelen. Het is belangrijk te kijken welke vorm van investeren het beste bij jou past.

Hoe werkt vastgoed?

Vastgoed wordt gezien als een waardevaste investering of belegging. Je koopt vastgoed, zoals een woning, appartement of commercieel pand. Met als doel het genereren van huurinkomsten door het verhuren van het pand en om potentiële waardestijging op lange termijn te realiseren.

Middels een beleggingsfonds kun je investeren in vastgoed zonder het zelf te kopen. Beleggingsfondsen worden beheerd door professionele fondsbeheerders die het vastgoed selecteren, beheren en de huurinkomsten uitkeren aan beleggers.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?