Kennismaken
Menu
Sluiten

Bedrijfsfinanciering

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Als zakelijk intermediair werken we samen met zo’n 100 verschillende financieringspartijen. Van de traditionele bank tot alternatieve vormen van financieren zoals crowdfunding. Door het grote volume aan aanvragen hebben we rechtstreeks en persoonlijk contact met deze partijen. We weten wat er per partij verwacht wordt bij een financieringsaanvraag waardoor de doorlooptijd korter is en je met een complete aanvraag meteen al een streepje voor hebt.

Zeker weten dat je beste keuze maakt én zeker weten dat je financieringsaanvraag de grootste kans van slagen heeft? Dan ben je bij Eijgen Finance aan het juiste adres. Wij doen alles voor jouw succes.

 

9,5 113 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
op Klantenvertellen

Bij Eijgen Finance gaan we altijd verder waar een ander stopt, om jou en je bedrijf vooruit te helpen. Onze adviseurs hebben toegang tot meer dan 100 traditionele én minder traditionele bronnen van financiering. Van grootbanken tot informal investors (via ons eigen platform Jild.nl), van crowdfunding tot lease en alles wat er tussenin zit. Onze intensieve en persoonlijke relatie met kredietverstrekkers maakt dat jij een stapje voor hebt bij een financieringsaanvraag. We brengen elke mogelijkheid in kaart, waardoor je altijd zeker weet dat je de beste keuze gepresenteerd krijgt. Met Eijgen Finance kies je voor de grootste kans van slagen én de beste optie voor jouw plan!

Weten hoeveel jij kunt lenen?

Vul onderstaande velden in en we nemen snel contact met je op.
Doe de MKB check!

Ervaringen van anderen

  • 100+ reviews van onze klanten
  • 100% beveelt ons aan!

Onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform Klantenvertellen.nl.

Onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform Klantenvertellen.nl.

Naar alle Klantverhalen
"Binnen twee uur belde Eijgen Finance ons terug met een particuliere investeerder"
We vernamen dat er een studio te koop kwam in het centrum van Nijmegen. Na de bezichtiging vroegen wij Bert omtrent de financieringsmogelijkheden. Binnen twee uur belde hij ons terug met een particuliere investeerder!
Thomas en Susan van Schijndel
"Iets wat normaal heel veel tijd kost, ging nu opeens supersnel"
Erwin Jousma, eigenaar
Monkey Town Leeuwarden
"Hun onafhankelijkheid sprak ons met name erg aan"
Anita en Atze Zandstra, eigenaren
VULpunt & Fotoservice Drachten

Vind een adviseur

Er is altijd een Eijgen Finance adviseur bij jou in de buurt:

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat een financieringsaanvraag rond is?

Dat varieert sterk en is afhankelijk van de financier die we inzetten. Als je bijvoorbeeld een financiering krijgt via ons eigen investeerdersplatform Jild, dan kan een aanvraag al binnen 24 uur geregeld zijn. Gemiddeld duurt een aanvraag 4 tot 6 weken, van het eerste gesprek tot aan de verstrekking van de financiering.

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen is afhankelijk van je financieringsdoel, je jaarcijfers en je persoonlijke situatie. Het antwoord op deze vraag is dus voor iedereen anders. Heb je een financiering nodig? Leg je plan dan eens voor aan één van onze adviseurs. Dan heb je snel jouw persoonlijke mogelijkheden in beeld.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?