Kennismaken
Menu
Sluiten

Vastgoed financieren

Commercieel vastgoed

Niemand krijgt momenteel nog rente op zijn geld of vermogen dat bij de bank staat. Sterker nog, een negatieve rente is eerder de regel dan uitzondering. Hierdoor kiezen veel mensen voor commercieel vastgoed.

9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Energielabel verplicht

Onroerend goed (commercieel vastgoed) moet verplicht verduurzamen. Dat betekent dat vanaf 2023 energielabel C verplicht is. Anno nu is het energielabel van invloed op de waarde van het vastgoed, hoe hoger het label des te hoger de waarde. Het is daarom slim om bij een geplande verbouwing of aankoop een pand direct klaar te maken voor de toekomst zodat je daar later van profiteert.

Daarnaast houden huurders ook rekening met deze voorwaarden in hun zoektocht naar een woning. Wij kennen de wereld van het commerciële vastgoed door heel Nederland.

Hulp bij financiering

Of je nu wilt beginnen met investeren of juist wilt bekijken welke mogelijkheden er zijn met je huidige portefeuille. We vertellen je graag over de kansen die er zijn! Of het nu gaat om handel in onroerend goed, projectontwikkeling of de koop van bestaande panden voor verhuur. Wij bemiddelen exclusief namens een aantal vastgoedfinanciers. Dat is gunstig, want commercieel onroerend goed kan tot 80% van de marktwaarde gefinancierd worden. Dit geldt niet alleen voor woningen maar ook bedrijfsmatig onroerend goed zoals bijvoorbeeld winkelpanden, loodsen of kantoren.

Vastgoedtool

Snel inzicht in je rendement? Gebruik onze vastgoedtool:

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?