Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Leeuwarden

Eijgen Finance Leeuwarden adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen. Aan de Harlingersingel in de Friese hoofdstad vind je Eijgen Finance Leeuwarden. Op de plek die fungeert als hoofdkantoor staat een team van financieringsexperts klaar om jou te helpen met je succes, uitdagingen en doelstellingen.
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfsovernames
Commercieel vastgoed
Financieringsbegeleiding
Ondernemer in privé
Zwaar weer begeleiding

Over ons

“Soms regelen we binnen twee dagen een financiering, dan moet het allemaal heel snel. Dat vraagt om creativiteit, maar ook om een groot netwerk. Gelukkig beschikken we over beide en krijgen we hier hele positieve terugkoppeling op vanuit onze klanten. Ons werk bestaat grotendeels uit adviseren, begeleiden en financieringswensen duidelijk in kaart brengen. In 95% van de gevallen resulteert dit in een passende oplossing. En als dit lukt vieren we dat zeker!”

Bij Eijgen Finance Leeuwarden vind je het grootste Eijgen-team van alle vestigingen. Hierdoor kunnen we jou helpen bij elk vraagstuk, maar bezitten we ook extra specialisaties zoals bijvoorbeeld op het vlak van commercieel vastgoed. Met ons grote netwerk in het noorden kunnen we altijd snel en breed te hulp schieten. Zo zorgen we altijd voor eerlijk advies. Dat doen we trouwens vanuit het mooiste plekje van de stad, met zicht op de Prinsentuin en vanaf de herfst (als de blaadjes van de bomen vallen) op de scheefste toren van Nederland: de Oldehove.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Leeuwarden, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Leeuwarden!

Wat kun je verwachten?

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Voorraadfinanciering
  • Startersfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer

Eijgen verhalen van onze klanten

Bekijk alle klantverhalen
Eijgen Finance - Klaas Jitse Tijtsma - Glaszetbedrijf
"De samenwerking was top!"
Klaas Jitse Tijtsma , eigenaar
Glasbedrijf Zuidwesthoek
Het Bloemenkind - Eijgen Finance
"Goede begeleiding, goed bereikbaar en adequaat"
Maaike van der Beek, eigenares
Kinderdagverblijf het Bloemenkind
Monkeytown - Eijgen Finance
"Iets wat normaal heel veel tijd kost, ging nu opeens supersnel"
Erwin Jousma, eigenaar
Monkey Town Leeuwarden
Fries en Fruitig - Eijgen Finance
"Eijgen Finance heeft de hypotheek geregeld en een adviserende rol gehad in het aankooptraject"
"Wij huurden diverse groepsaccommodaties om deze vervolgens weer te exploiteren. We kregen nu echter de mogelijkheid om een mooie groepsaccommodatie aan te kopen en hiervoor hadden wij een hypotheek nodig”, zo vertelt Jelte Kloostra, die samen met zijn vrouw Marijke eigenaar is van Fries en Fruitig.
Jelte Kloostra, eigenaar
Fries en Fruitig
Van der Kloet - Eijgen Finance
"Eijgen Finance staat er open in en denkt actief mee met onze organisatie"
Jan Douwe Gerbranda, directeur
Van der Kloet Brood en Banket B.V.
Tattooshop 't Bildt - Eijgen Finance
"Eijgen Finance was een belangrijke schakel tussen mij, de bank en mijn boekhouder"
Devon Wybe van Dijk, eigenaar
Tattooshop 't Bildt
SAB Metaalbewerking - Eijgen Finance
"Eijgen Finance wist een substantieel gunstigere financiering voor mij uit de markt te trekken"
Erik de Jong, eigenaar
Staal en Aluminiumbouw Harlingen B.V.

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Johan Westra
Directeur

Waarmee kunnen we je helpen?