Alex Bosma Eijgen Finance

Eijgen Finance Heerenveen

Eijgen Finance Heerenveen adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • Commercieel vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact op

Aan de Leeuwarderstraatweg in de Friese plaats Heerenveen vind je Eijgen Finance Heerenveen. Een plek voor hulp bij financieringen voor alle ondernemingen. Klein of groot, bedrijfsovername of startkapitaal, Eijgen-ondernemer Alex Bosma staat, gewapend met zijn jarenlange ervaring, altijd voor je klaar!

“Het leukste is een bedrijf echt door en door leren kennen, de juiste partijen betrekken en zo het de beste financieringsoplossing vinden. Of dit nou met een bank is, een deel privaat of een deel crowd. Samen maken we het passend. Ondernemers helpen met hun succes door ze te leiden door het oerwoud aan financieringsmogelijkheden. Daar heb ik echt lol in!”

Bij Eijgen Finance Heerenveen vind je ondersteuning voor elk financieringsvraagstuk. Dat betekent veel kennis van zakelijk financieren door ervaring als manager grootzakelijk bij diverse banken, maar ook de knowhow over alle andere constructies. Perfect passend in een tijd waarin de financiële wereld constant verandert!

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Heerenveen, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Heerenveen!

Onze adviseurs

Alex Bosma

Jouw Eijgen adviseur

Specialismen: MKB, Vastgoed

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck