Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Heerenveen

Eijgen Finance Heerenveen helpt ondernemers verder naar hun eijgen succes. Dat doen we met breed financieel advies, het realiseren van bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen.
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over deze vestiging

In een prachtig monumentaal kantoorgebouw aan de Burgemeester Falkenaweg, vind je Eijgen Finance Heerenveen. Adviseur Alex Bosma, die binnen Eijgen Finance al bekend is van het hoofdkantoor in Leeuwarden, blaast deze vestiging nieuw leven in. 

“Ik ben geboren en getogen in it Fean en om daar dan nu mijn Eijgen Finance kantoor te kunnen openen, is een wens die uitkomt! Ondernemers uit deze regio zijn aanpakkers, nuchtere Friezen. Daar werk ik graag mee, geen praatjes maar doen. Vanuit het hoofdkantoor in Leeuwarden heb ik de afgelopen 7,5 jaar heel veel ondernemers bijgestaan en geholpen met de meest uiteenlopende financiële vraagstukken. Vanaf nu werk ik met veel plezier vanuit het hart van Heerenveen, dichterbij maar nog steeds met de Eijgen groep als achterban.”

Bij Eijgen Finance Heerenveen vind je een sparringpartner voor ondernemers uit de regio. Een bekend gezicht, niet alleen omdat hij vanuit kantoor Leeuwarden al veel ondernemers uit de regio verder heeft geholpen, ook omdat Alex in Heerenveen woont. Als ondernemer kun je op deze prachtige historische locatie terecht voor het vrijblijvend sparren over je plannen, onder het genot van een goeie kop koffie.

Wat we vanuit Heerenveen voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en de meest uiteenlopende financieringsvraagstukken tot een succes maken. Vanuit Heerenveen, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Heerenveen!

Wat kun je verwachten?

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Startersfinanciering
  • Herfinanciering
  • Voorraadfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?