Barneveld

Eijgen Finance Gelderse Vallei

Eijgen Finance Gelderse Vallei adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • (Commercieel) vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
33%

Weten hoeveel jij kunt lenen?

Bedrijfsinformatie

Jouw advies

Helaas, je financieringsbehoefte is te klein. Onze adviseurs kunnen je niet verder helpen.
Gefeliciteerd, op basis van jouw ingevulde gegevens denken we je goed op weg te kunnen helpen.

In Lunteren vind je Eijgen Finance Gelderse Vallei. Tonny van Dijk staat klaar om jou als ondernemer uit de gemeenten Barneveld en of Ede te adviseren en te begeleiden bij financieringsvraagstukken. Met meer dan 16 jaar ervaring bij een Nederlandse grootbank heeft hij veel kennis opgedaan van zakelijke financiering. Hierdoor is Tonny een volledig sparring-partner voor iedere ondernemer.

‘’Ik krijg veel energie van het samenwerken met ondernemers, waarbij transparantie, korte lijnen, wederzijds begrip, vertrouwen en met een mooi woord een duurzame relatie voor op staan’’, aldus Tonny. “Mijn kracht is om buiten traditionele kaders te denken. Het idee dat je bijdraagt aan het succes van een mooi bedrijf, daar loop ik graag een stap harder voor.’’

Tonny van Dijk is als brede financieringsexpert in te zetten voor een zakelijke lening of krediet voor bedrijfsmatig vastgoed, bedrijfsovernames, materieel en werkkapitaal, maar ook als je wilt beleggen in vastgoed. Daarnaast zijn zaken als sale and leaseback, Project Finance en Acquisition finance hem niet vreemd.

Tonny vervolgt: “Ik ontzorg je van a tot z en zoek de financiering die zowel realistisch als passend is. Ik put hierbij uit het Eijgen Finance netwerk van meer dan 90 financieringspartners. Je hebt er geen omkijken naar en kunt doen wat je het liefst doet: ondernemen’’.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming of vastgoedbelegging? Neem contact op met EIjgen Finance Gelderse Vallei.

Onze adviseurs

Tonny van Dijk

Jouw Eijgen Adviseur

Specialismen: Bedrijfsovernames, (Commercieel) Vastgoed, Financieringsbegeleiding, Ondernemer in privé, Zwaar weer begeleiding

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck