Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Gelderse Vallei

Eijgen Finance Gelderse Vallei adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
op Klantenvertellen
Barneveld

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfsovernames
(Commercieel) vastgoed
Financieringsbegeleiding
Ondernemer in privé
Zwaar weer begeleiding

Over deze vestiging

In Lunteren vind je Eijgen Finance Gelderse Vallei. Tonny van Dijk staat klaar om jou als ondernemer uit de gemeenten Barneveld en of Ede te adviseren en te begeleiden bij financieringsvraagstukken. Met meer dan 16 jaar ervaring bij een Nederlandse grootbank heeft hij veel kennis opgedaan van zakelijke financiering. Hierdoor is Tonny een volledig sparring-partner voor iedere ondernemer.

‘’Ik krijg veel energie van het samenwerken met ondernemers, waarbij transparantie, korte lijnen, wederzijds begrip, vertrouwen en met een mooi woord een duurzame relatie voor op staan’’, aldus Tonny. “Mijn kracht is om buiten traditionele kaders te denken. Het idee dat je bijdraagt aan het succes van een mooi bedrijf, daar loop ik graag een stap harder voor.’’

Tonny van Dijk is als brede financieringsexpert in te zetten voor een zakelijke lening of krediet voor bedrijfsmatig vastgoed, bedrijfsovernames, materieel en werkkapitaal, maar ook als je wilt beleggen in vastgoed. Daarnaast zijn zaken als sale and leaseback, Project Finance en Acquisition finance hem niet vreemd.

Tonny vervolgt: “Ik ontzorg je van a tot z en zoek de financiering die zowel realistisch als passend is. Ik put hierbij uit het Eijgen Finance netwerk van meer dan 90 financieringspartners. Je hebt er geen omkijken naar en kunt doen wat je het liefst doet: ondernemen’’.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming of vastgoedbelegging? Neem contact op met EIjgen Finance Gelderse Vallei.

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?