Kennismaken
Menu
Sluiten

Startersfinanciering

Als beginnende ondernemer is de kans groot dat je een financiering nodig hebt om je bedrijf een goede start te geven. Je bent ambitieus en runt met veel vertrouwen in de toekomst je nieuwe onderneming. Maar een financier werkt het liefst met zekerheid en vraagt standaard om cijfers ter ondersteuning van je toelichting. Met een Eijgen Finance adviseur aan je zijde verloopt het aanvraagproces een stuk gemakkelijker.

9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
op Klantenvertellen

Bij het aanvraagproces van een startersfinanciering komt net wat meer onderbouwing en maatwerk kijken. Prognoses zijn een belangrijk onderdeel van deze onderbouwing. Onze adviseurs weten de weg naar een succesvolle financiering en welke voorbereiding er per partij nodig is.

Bedrijfsplan
Heb je al een duidelijk businessplan? Of ben je in het ondernemerschap gerold zonder een duidelijke strategie vooraf? Voor een financier is het belangrijk dat je weet waar je als ondernemer mee bezig bent en waar je naartoe wilt. Haalbare plannen en realistische doelen die duidelijk geformuleerd zijn hebben de meeste kans van slagen. Samen met jouw Eijgen Finance adviseur zorg je voor een gedegen bedrijfsplan. Dit is niet alleen de basis voor je financieringsaanvraag en geeft jou als ondernemer ook de nodige sturing waardoor je beter en gemakkelijker beslissingen neemt voor de toekomst.

Onze adviseurs zijn zelf ook ondernemers en spreken daardoor dezelfde taal. Ze weten als geen ander de weg door het financiële landschap en kunnen de financieringsoplossingen die je hebt helder uitleggen. Zo neem je altijd een weloverwogen besluit. Dat geeft rust en de zekerheid dat je de beste keuze voor jou en je onderneming maakt.

Ook na afronding van je financieringsaanvraag kun je contact houden met jouw adviseur. Een Eijgen Finance adviseur als sparringpartner voor als je incidenteel advies wenst maar ook voor structurele gesprekken over je bedrijfsvoering en financiële strategie. Zo sta je er niet alleen voor!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?