Kennismaken
Menu
Sluiten

Vastgoed voor verhuur

Ook beleggen in vastgoed?

Beleggen in vastgoed kan een hele goede investering zijn. Met onze vastgoedtool krijg je al een eerste indicatie in de haalbaarheid van je plannen. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving in de markt.

9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek krijg je snel inzicht in de mogelijkheden die je hebt. Ook het herfinancieren van je bestaande vastgoed portefeuille kan een flinke besparing opleveren. De voorwaarden van toen kunnen heel goed niet meer aansluiten bij je huidige situatie.

Veranderende tijden

Rentes veranderen, de huidige rentestand kan een aanleiding zijn om herfinanciering te overwegen. Bij uitbreiding van een bestaande vastgoed portefeuille kijken we samen naar traditionele én minder traditionele bronnen van financiering.

Eerste indruk van jouw rendement?

Via onze vastgoedtool krijg je snel een eerste indruk van je rendement:

Veelgestelde vragen

Wat is een vastgoedhypotheek?

Een vastgoedhypotheek is een zakelijke hypothecaire lening voor aankoop van een bedrijfspand of vastgoed voor verhuur. Je kunt geen gewone hypotheek afsluiten voor onroerend goed dat zakelijk wordt gebruikt.

Is vastgoed nog rendabel?

De afgelopen jaren is vastgoed heel rendabel geweest. In 2023 werd het een stuk minder aantrekkelijk door fiscale veranderingen. Vooral voor particuliere woningverhuurders heeft de hogere fiscale druk in box 3 gevolgen.

Hoe werkt een verhuurhypotheek?

Een verhuurhypotheek kun je als zakelijke belegger aanvragen voor de aankoop van onroerend goed dat je gaat verhuren. Je wordt doorgaans als zakelijke belegger gezien als je 3 of meer panden in bezit hebt voor de verhuur. Om de beste deal uit de markt te halen die aansluit op jouw situatie en wensen, kun je terecht bij een onafhankelijk intermediair voor zakelijke financieringen zoals Eijgen Finance.

Wat is een verhuurhypotheek?

Een verhuurhypotheek is een hypotheek die speciaal bedoeld is voor een woning waar je niet zelf woont of een bedrijfspand dat je zelf niet gebruikt, maar wat verhuurd is of verhuurd gaat worden. Dit betekent dat je enkel een verhuurhypotheek kunt afsluiten voor het onroerend goed dat je beschikbaar stelt aan derden om te huren en waar je (maandelijks) huur van de gebruiker voor terug krijgt.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?