Kennismaken
Menu
Sluiten

FAQ

Veel gestelde vragen

We hebben alle veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Kom je er na het bekijken van deze pagina nog niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Over Eijgen Finance

Waarvoor kan ik bij Eijgen Finance terecht?

Eijgen Finance is een onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en zakelijke hypotheken. Als Mkb’er kun je bij onze adviseurs terecht voor financieel advies, een zakelijke financiering of een vastgoed hypotheek.

Waarom zou ik voor Eijgen Finance kiezen als mijn intermediair?

Onze adviseurs gaan altijd voor succes, we hebben niet voor niets een slagingspercentage van 98% op al onze financieringsaanvragen. We hebben naast zo’n 100 financieringsbronnen ook een eigen portefeuille van private investeerders waardoor we voor elke klant wel een passende oplossing kunnen bieden. Als je bij ons geen financiering kunt krijgen dan lukt het nergens!

Verstrekken jullie alleen zakelijke financieringen of ook particulier?

Wij zijn een zakelijke dienstverlener en werken uitsluitend voor zakelijke klanten. Wij verstrekken geen particuliere leningen of hypotheken.

Is het eerste gesprek vrijblijvend?

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Met een paar korte vragen kunnen we al snel inschatten of je plannen haalbaar zijn en of we je verder kunnen helpen. We zijn altijd eerlijk en transparant in ons advies en ook in de tarieven die we hanteren.

Hebben jullie openstaande vacatures?

Wij zijn een groeiend bedrijf en zijn doorlopend op zoek naar financieel adviseurs, zelfstandig adviseurs en we hebben ook regelmatig andere vacatures. Op onze ‘Werken bij’ pagina geven we een indruk van ons bedrijf en plaatsen we onze actuele vacatures.

Hoe kan ik investeerder worden?

Als je rendement wilt maken op je geld kun je investeerder worden bij Eijgen Finance. Middels ons eigen platform Jild koppelen we geldnemers aan investeerders uit ons netwerk. Omdat we zelf de beoordelingen uitvoeren kun je simpelweg contact met ons opnemen voor een intakegesprek.

Vanaf welk bedrag kan ik investeerder worden?

Investeren via Eijgen Finance kan vanaf 100.000 euro. Meer weten? Neem dan contact op met Franke Twerda of lees meer op jild.nl.

Hoelang duurt het voordat een financieringsaanvraag rond is?

Dat varieert sterk en is afhankelijk van de financier die we inzetten. Als je bijvoorbeeld een financiering krijgt via ons eigen investeerdersplatform Jild, dan kan een aanvraag al binnen 24 uur geregeld zijn. Gemiddeld duurt een aanvraag 4 tot 6 weken, van het eerste gesprek tot aan de verstrekking van de financiering.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?