Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Twente

Eijgen Finance Twente helpt ondernemers verder naar hun eijgen succes. Dat doen we met een persoonlijke, grondige en no-nonsense aanpak.
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Agrarische financieringen
Bedrijfsfinancieringen
Financieringsbegeleiding

Over deze vestiging

In Oud Ootmarsum vind je Eijgen Finance Twente. Rudy Groeneveld staat als onafhankelijk financieringsspecialist met een frisse blik voor jou als ondernemer klaar om je verder te helpen met jouw plannen. Samen met Rudy ga je op zoek naar een passende financieringsoplossing om jouw bedrijf verder te ontwikkelen. Jij moet je kunnen focussen op je eigen passie: jouw eigen onderneming!
Rudy heeft ruime ervaring opgedaan bij een Nederlandse grootbank in alle facetten van het zakelijk financieren. Hierdoor is Rudy een volledig sparring-partner voor iedere ondernemer.

“Het mooie aan ons vak is om ondernemers verder te helpen met hun plannen en het bedrijf te laten ontwikkelen. In mijn advies moeten de plannen van jou en je onderneming altijd centraal staan. Ik begin bij een goede bedrijfsanalyse, wat doet het bedrijf precies, in welke markten is het actief en welke ontwikkelingen spelen daarin een belangrijke rol. Jouw rol als ondernemer hoort daar natuurlijk ook bij. Van daaruit gaan wij kijken wat een passende financieringsoplossing is.”

Als erkend Adviseur Bedrijfsovernames fiscaal/juridisch en met ruime ervaring in de bancaire sector kun je als MKB ondernemer bij Rudy terecht met elk financieringsvraagstuk. Kenmerkend voor zijn werkwijze is de persoonlijke aanpak en het breed in kaart brengen van de situatie zodat je als ondernemer een gedegen en weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast is Rudy binnen onze club hét aanspreekpunt voor agrarisch ondernemers. Ook in andere provincies in Nederland zet Rudy zijn expertise op dit gebied graag in om ondernemers verder te helpen naar succes.

Eijgen Finance Twente heeft altijd als doel om jou als ondernemer te ontzorgen, flexibel met je mee te denken en vraagstukken op te lossen. Dit alles om jouw plannen te realiseren. Niet alleen vanuit eigen kennis en ervaring, maar met het uitgebreide Eijgen Finance-netwerk als achterban.

Wat kun je verwachten?

  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?