Eijgen Finance Twente

Eijgen Finance Twente adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfovernames
  • (Commercieel) vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
33%

Weten hoeveel jij kunt lenen?

Bedrijfsinformatie

Jouw advies

Helaas, je financieringsbehoefte is te klein. Onze adviseurs kunnen je niet verder helpen.
Gefeliciteerd, op basis van jouw ingevulde gegevens denken we je goed op weg te kunnen helpen.

In Ootmarsum vind je Eijgen Finance Twente. Rudy Groeneveld staat als onafhankelijk financieringsspecialist met een frisse blik voor jou als ondernemer klaar om je verder te helpen met jouw plannen. Samen gaan wij op zoek naar een passende financieringsoplossing om jouw bedrijf verder te ontwikkelen. Jij moet je kunnen focussen op je eigen passie: jouw eigen onderneming!
Rudy heeft ruime ervaring opgedaan bij een Nederlandse grootbank in alle facetten van het zakelijk financieren. Hierdoor is Rudy een volledig sparring-partner voor iedere ondernemer.

“Het mooie aan ons vak is om ondernemers verder te helpen met hun plannen en het bedrijf te laten ontwikkelen. In mijn advies moeten de plannen van jou en je onderneming altijd centraal staan. Ik begin bij een goede bedrijfsanalyse, wat doet het bedrijf precies, in welke markten is het actief en welke ontwikkelingen spelen daarin een belangrijke rol. Jouw rol als ondernemer hoort daar natuurlijk ook bij. Van daaruit gaan wij kijken wat een passende financieringsoplossing is.”

Bij Eijgen Finance Twente kun je terecht voor alle financieringsvraagstukken, zowel voor de MKB ondernemers als agrarische bedrijven. Opgegroeid met een no-nonsense mentaliteit op een agrarisch bedrijf probeer ik altijd een oplossing voor jouw financieringsvraagstuk te vinden. Ook voor bedrijfsovernames ben je bij Eijgen Finance aan het juiste adres. Als erkend adviseur bedrijfsovernames fiscaal/juridisch kan ik jou helpen om een bedrijfsovername in goede banen te leiden.

Welk doel heeft Eijgen Finance Twente voor ogen? Ontzorgen, flexibel met je mee denken en oplossen. Dit alles om jouw plannen te realiseren. Hierbij zet ik niet alleen mijn eigen kennis en ervaring in, maar maak ik ook gebruik van het uitgebreide Eijgen Finance-netwerk. Mijn doel is dat jij goed kunt blijven ondernemen.

Wil je meer weten, bel: 06 46 79 99 34 of mail twente@eijgenfinance.nl

Onze adviseurs

Rudy Groeneveld

Jouw Eijgen adviseur

Specialismen: Bedrijfsfinancieringen, (Commercieel) vastgoed, Financieringsbegeleiding, Ondernemer in privé, Zwaar weer begeleiding

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck