Kennismaken
Menu
Sluiten

Kom jij ook werken
bij Eijgen Finance?

Eijgen locatie openen? Onze vacatures Wie zijn wij?
9,5 113 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
op Klantenvertellen

Onze mogelijkheden

Open een franchise vestiging
Kom bij ons werken
Eerst een bakje doen?

“Samen helpen we ondernemers verder naar hun eijgen succes”

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Als lid van de Eijgen club draag jij met jouw specifieke kennis en oplossingsgerichte houding bij aan het succes van deze ondernemers. En daarmee meteen ook aan je eijgen succes!

Meer over ons

Wij zijn Eijgen Finance

Eijgen Finance is een jonge en groeiende franchiseorganisatie opgericht door voormalig bankiers. Met onze brede kennis adviseren, begeleiden en bemiddelen we op het gebied van zakelijke financieringen.

Ooit gestart vanuit het Friese Joure. ‘Met onze voeten in de klei’ zeggen we weleens. Hieraan ontlenen we ook het DNA van echte doeners. Want bij Eijgen Finance leveren we resultaat. Zo hebben we een slagingspercentage van 92,3% over al onze financieringen. Daarnaast zorgen we altijd dat we de verwachting van ondernemers én financiers overtreffen.

Werken bij Eijgen Finance betekent dat je er niet alleen voor staat. Want als lid van de club ben je onderdeel van een hechte groep behulpzame en positief ingestelde collega’s. Met vertrouwen in elkaar als de basis, is er oog voor iedere persoon binnen onze organisatie en ruimte om te zijn wie je bent. Een cultuur waar we trots op zijn!

Waarmee kunnen we je helpen?