Ruud van Eijl Eijgen Finance

Eijgen Finance Joure

Eijgen Finance Joure adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • Commercieel vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact met ons op

Aan de Slachtedyk in de Friese stad vind je Eijgen Finance Joure. Een vestiging die met Ruud van Eijl een Eijgen-ondernemer heeft van het eerste uur. Tegenwoordig staat hij in samenwerking met Jan van der Meulen klaar voor al jouw financieringsuitdagingen als ondernemer!

“We helpen bij financieringsvraagstukken van bedrijfsovernames tot commercieel vastgoed. Daarbij hebben we ook een ondernemerspet op. Dat betekent dat we makkelijk meedenken in processen van bedrijven en we ook vaak ingezet worden als sparringpartner!”

Bij Eijgen Finance Joure vind je een samenwerking met een partner die bekend is in de regio, een enorme lading aan ervaring heeft in de financiële sector en ook nog eens op een prachtige locatie zit. Hier is een kop koffie drinken en vrijblijvend de plannen doornemen altijd mogelijk.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Joure, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Joure!

Onze adviseurs

Ruud van Eijl

Jouw Eijgen adviseur

Specialismen: MKB, Vastgoed

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck