Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Joure

Eijgen Finance Joure helpt ondernemers verder naar hun eijgen succes. Dat doen we met sterk financieel en strategisch advies, het realiseren van bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen.
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfsovernames
Commercieel vastgoed
Financieringsbegeleiding
Ondernemer in privé
Zwaar weer begeleiding

Over deze vestiging

Aan de Slachtedyk in Joure, gevestigd in een prachtig voormalig Douwe Egberts pakhuis, vind je Eijgen Finance Joure. Een vestiging die met Ruud van Eijl een Eijgen-ondernemer heeft van het eerste uur. Ruud staat met de beste koffie in het noorden klaar voor al jouw financieringsuitdagingen als ondernemer!

“We helpen bij financieringsvraagstukken van bedrijfsovernames tot commercieel vastgoed. Daarbij hebben we ook een ondernemerspet op. Dat betekent dat we makkelijk meedenken in processen van bedrijven en we ook vaak ingezet worden als sparringpartner!”

Bij Eijgen Finance Joure vind je een samenwerking met een partner die bekend is in de regio, een enorme lading aan ervaring heeft in de financiële sector en ook nog eens op een prachtige locatie zit. Hier is een kop koffie drinken en vrijblijvend de plannen doornemen altijd mogelijk.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Joure, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Joure!

Wat kun je verwachten?

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Startersfinanciering
  • Herfinanciering
  • Voorraadfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?