Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Apeldoorn

Eijgen Finance Apeldoorn adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfsovernames
Commercieel vastgoed
Financieringsbegeleiding
Ondernemer in privé
Zwaar weer begeleiding

Over deze vestiging

Aan de Groene Voorwaarts vind je sinds september 2020 Eijgen Finance Apeldoorn. Hier staan Hans Liefers en Ivanka Haijma klaar om jou te helpen met elk financieringsvraagstuk als ondernemer. Door de frisse blik van Ivanka en de jarenlange ervaring van Hans krijg je hier specialisten die jou van A tot Z kunnen ondersteunen!

“Het leukste aan ons werk is dat we ondernemers helpen hun dromen/doelen te realiseren. We dragen echt wat bij voor hen, iets dat ik (Hans) miste in de afgelopen jaren waarin ik me vooral bezighield met investeren in verschillende bedrijven. Samen zorgen we nu als onafhankelijk intermediair dat we het verschil maken. Ons grote netwerk en het feit dat we supersnel schakelen zorgt ervoor dat de ondernemer enkel gegevens hoeft aan te leveren en zelf niet helemaal in de materie hoeft te duiken.”

Bij Eijgen Finance Apeldoorn vind je een team dat van commercieel vastgoed tot bedrijfsovernames één duidelijk doel heeft: zoveel mogelijk ondernemers helpen. Dat doen ze niet alleen, maar met meer dan 90 investeringsbronnen en privé-investeerders!

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Apeldoorn, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Apeldoorn!

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?