Eijgen Finance Apeldoorn

Eijgen Finance Apeldoorn adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • Commercieel vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact met ons op

Aan de Groene Voorwaarts vind je sinds september 2020 Eijgen Finance Apeldoorn. Hier staan Hans Liefers en Ivanka Haijma klaar om jou te helpen met elk financieringsvraagstuk als ondernemer. Door de frisse blik van Ivanka en de jarenlange ervaring van Hans krijg je hier specialisten die jou van A tot Z kunnen ondersteunen!

“Het leukste aan ons werk is dat we ondernemers helpen hun dromen/doelen te realiseren. We dragen echt wat bij voor hen, iets dat ik (Hans) miste in de afgelopen jaren waarin ik me vooral bezighield met investeren in verschillende bedrijven. Samen zorgen we nu als onafhankelijk intermediair dat we het verschil maken. Ons grote netwerk en het feit dat we supersnel schakelen zorgt ervoor dat de ondernemer enkel gegevens hoeft aan te leveren en zelf niet helemaal in de materie hoeft te duiken.”

Bij Eijgen Finance Apeldoorn vind je een team dat van commercieel vastgoed tot bedrijfsovernames één duidelijk doel heeft: zoveel mogelijk ondernemers helpen. Dat doen ze niet alleen, maar met meer dan 90 investeringsbronnen en privé-investeerders!

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Apeldoorn, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Apeldoorn!

Onze adviseurs

Hans Liefers

Jouw Eijgen Adviseur

Specialismen: MKB Financieringen

Roland Notermans

Jouw Eijgen Adviseur

Specialismen: MKB Financieringen

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck