Kennismaken
Menu
Sluiten

Bert Hof

Jouw Eijgen adviseur

“Het voortdurend in gesprek zijn met nieuwe ondernemers en een bijdrage leveren aan hun plannen vind ik het leukste aan mijn werk. Kritisch durven kijken, sterke focus op het vinden van de oplossing en natuurlijk kennis over de financieringswereld. Zo ontzorg ik zelfs in situaties waarin ondernemers twijfelen aan de haalbaarheid. Zo kunnen zij zich focussen op waar hun hart ligt; het ondernemen.”
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Commercieel vastgoed
Bedrijfsfinancieringen
Strategisch adviseur

Whitepapers

Vraag hier mijn whitepapers aan:

Bedrijfspand financieren

Over mij

In het hart van Knooppunt Arnhem-Nijmegen, in het karakteristieke Bemmel, vind je Eijgen Finance adviseur Bert Hof. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bankensector en sinds 2016 als zelfstandig en erkend MKB adviseur staat Bert hier klaar om jou te adviseren met elk financieringsvraagstuk. Zijn uitgangspunt? Jou helpen groeien als ondernemer!

“Het voortdurend in gesprek zijn met ondernemers, het leveren van een bijdrage aan de realisatie van hun plannen vind ik het leukste aan mijn werk. Kritisch durven kijken, sterke focus op het vinden van de oplossing en natuurlijk kennis over het grote speelveld van de financieringsmarkt. Zo ontzorg ik zelfs in situaties waarin ondernemers twijfelen aan de haalbaarheid. Zo kunnen zij zich focussen op waar hun hart ligt; het ondernemen.”

Bert streeft er altijd naar de verwachting van zijn klant te overtreffen. Hij is dan ook meer dan een specialist op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen, vooral een verbinder. Het begeleiden van bedrijven bij de realisatie van hun plannen en het verbinden van betrokken partijen, dat zorgt voor extra energie. Daarnaast is alle kennis, een groot netwerk en de hulp van collega-specialisten in huis voor het faciliteren van een succesvolle financieringsaanvraag. Met jouw situatie als uitgangspunt krijg je de beste begeleiding bij je kredietbehoefte. Samen zorgen we dat het lukt!

Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten.
Dat is wat Bert voor jou kan betekenen vanuit Nijmegen, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Bert Hof!

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant verhalen

Bekijk alle klantverhalen
Eijgen Finance - Casus Nijmegen - Thomas van Schijndel
"Binnen twee uur belde Eijgen Finance ons terug met een particuliere investeerder"
We vernamen dat er een studio te koop kwam in het centrum van Nijmegen. Na de bezichtiging vroegen wij Bert omtrent de financieringsmogelijkheden. Binnen twee uur belde hij ons terug met een particuliere investeerder!
Thomas en Susan van Schijndel
Eijgen Finance - Huys BV
"Eijgen Finance heeft een aanzienlijk bredere toegang tot objectfinanciers dan mijn huisbank"
Rob van de Kamp, directeur
Huys B.V.

Ik help je
graag bij:

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Bert Hof
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?