Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance heeft een aanzienlijk bredere toegang tot objectfinanciers dan mijn huisbank

Rob van de KampHuys B.V.

Eijgen Finance - Huys BV

Constructie- en onderhoudswerkplaats Huys B.V. uit Venlo is gespecialiseerd in het maken van hoed-, plaat- en raatliggers. Simpel gezegd: stalen liggers die gebruikt worden voor allerlei draagconstructies. Van bovenverdiepingen tot bruggen. Eijgen Finance Nijmegen heeft Huys B.V. geholpen bij de volledige financiering voor een nieuwe metaalbewerkingsmachine.

Niet zomaar een machine, maar een machine die met geavanceerde techniek snel, efficiënt en met een geautomatiseerd timmermansoog metaal bewerkt. Maar dat is niet het enige voordeel: “Met deze nieuwe machine kunnen we een hogere productiecapaciteit realiseren met een aanzienlijke arbeidsbesparing. Met het vrijkomende personeel kunnen we de geplande groei gaan realiseren”, aldus directeur Rob van de Kamp.

Huys B.V. kwam via hun accountant in contact met eijgen finance. “Ik kwam erachter dat Eijgen Finance als onafhankelijk intermediair een aanzienlijk bredere toegang tot objectfinanciers heeft dan mijn huisbank op dat moment kon bieden. Met de geboden maatwerk lease-oplossing bij zo’n gespecialiseerde objectfinancier is er een goede match tot stand gekomen. Ook met het oog op de economische levensduur van deze investering.”

Huys B.V. is uiterst blij met de samenwerking: “Na een gedegen inventarisatie hebben we een aantal geldverstrekkers geselecteerd die goed aansluiten op onze wensen. Het aanvraagproces is vervolgens soepel en snel verlopen met een goed resultaat!”

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een van onze financieringsexperts.