Kennismaken
Menu
Sluiten

Meer dan alleen een financiering

Hester Verburg & Rudger HogeveenHuisartsenpraktijk Nieuwmarkt

Aan de Prof. dr. Titusbrandsmalaan in Bolsward vind je de huisartsenpraktijk van Hester Verburg en haar collega huisarts Rudger Hogeveen. Op de plek waar eerst een oude basisschool stond, staat nu de prachtige nieuwbouw praktijk van Hester en haar compagnon.

Hester en Rudger werden getipt om eens kennis te maken met Eijgen Finance adviseur Ruud van Eijl. Deze kennismaking gaf meteen het vertrouwen voor een samenwerking en zo zijn de plannen ontstaan om na de aankoop de oude school niet te verbouwen maar voor nieuwbouw te kiezen.

“In eerste instantie zochten we alleen een betrouwbare financieel adviseur om een financiering voor ons te regelen. Uiteindelijk vonden we in Ruud veel meer dan dat. Ruud is een echte ondernemer met toekomstvisie en enorm veel ondernemerservaring en waardevolle contacten. Hij heeft ons niet alleen heel goed geadviseerd over de financiering, hij heeft ook ons nieuwsbouwproject begeleid en van alles voor ons geregeld wat er bij de bouw en inrichting kwam kijken.” vertelt Hester.

De huisartsenpraktijk werd nieuw opgezet in Bolsward. Het ontbreken van omzetcijfers uit voorgaande jaren maakt het lastig om via de standaard wegen een financiering aan te vragen. “De zorg is een lastige branche als het om financieringen gaat maar waar een wil is, is een weg. Het succes valt of staat dan vooral met een goede onderbouwing van de plannen en accurate prognoses. Daarmee hebben we uiteindelijk toch de huisbank bereid gevonden het nieuwbouwproject te financieren. Daarna bleek er behoefte te zijn aan een go-to aanspreekpunt en adviseur tijdens de bouw. Dat vind ik leuk om te doen en omdat we een klik hadden is die taak door Hester en Rutger aan mij toebedeeld. Die extra stap kunnen zetten voor een klant is waar ik mijn energie uit haal.” reageert Ruud.

“Het gaf mij een enorm gevoel van rust en vertrouwen dat Ruud naast ons stond tijdens de bouw. Er moeten zo ontzettend veel beslissingen genomen worden en betrokken partijen bleken niet altijd even snel te reageren op vragen of verzoekjes die we hadden. Bij Ruud kon ik met de kleinste dingen terecht, hij regelde alles meteen. De inrichting van ons pand hebben we daarom ook aan hem overgelaten. Je ziet duidelijk zijn stempel overal in het pand!” vertelt Hester. Ruud heeft naast zijn Eijgen Finance advieskantoor nog een onderneming, namelijk interieur ontwerp- en adviesbureau Distinkt. Hiermee heeft Ruud ook Hester haar interieurwensen in vervulling laten gaan. “Dit is een mooi voorbeeld van een financieringsvraagstuk wat in eerste instantie niet te doen lijkt maar waar echt wel mogelijkheden zijn als je het slim aanpakt. En wat ik persoonlijk vooral leuk vond aan deze samenwerking is dat we uiteindelijk iets heel moois hebben neergezet samen.” aldus Ruud over de samenwerking.

Ook in de toekomst blijft Ruud betrokken bij de huisartsenpraktijk geeft Hester aan. “Als huisarts hebben we een druk bestaan. Over een tijdje zullen we Ruud nodig hebben als er uitbreidingsplannen komen voor de praktijk en voor advies in vermogensbeheer bijvoorbeeld. Dat geeft rust en zo kunnen wij ons focussen op waar wij goed in zijn, de zorg voor onze patiënten.”