Kennismaken
Menu
Sluiten

Begeleiding

Uitzicht in zwaar weer

Alsof je met hevige zijwind en in een stortbui met je auto op de snelweg rijdt, de aquaplaning opduikt en je de macht over het stuur verliest, precies: zwaar weer. De macht over het stuur van jouw bedrijf verliezen is een situatie waarin je als ondernemer nooit terecht wilt komen. Toch kan het iedereen gebeuren. Gelukkig zijn veel situaties niet uitzichtloos (ondanks dat ze zo voelen). Goede ondersteuning bij zogeheten ‘bijzonder beheer’ is erg belangrijk om er weer bovenop te komen.

9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Nieuwe financiering, herstructureren of saneren?

Herstructurering van financieringen kan een oplossing bieden, maar ook financiering uit een alternatieve bron kunnen een uitweg zijn. Zeker wanneer het financieringsplafond bij de bank bereikt is. Wij hebben hier goede ervaringen mee. Ook het doorvoeren van saneringen behoort tot de mogelijkheden. In de meeste gevallen gaat het om afkopen en het treffen van regelingen met banken, de belastingdienst en crediteuren. Na een sanering van je zakelijke schulden is de continuïteit van je onderneming vaak weer gewaarborgd zonder dat er sprake is van een faillissement.

Heb je een te hoge (zakelijke) schuldenlast waarvan je niet meer denkt af te komen? Dan helpen we je graag uit deze nare situatie komen. We kijken graag samen met jou wat de best passende mogelijkheden zijn.

Adviseur in jouw regio

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?