Kennismaken
Menu
Sluiten

Een duurzame relatie

Chris HuismanDe Palingfabriek

Via een rustige binnenweg, dwars door de natuur rond het Tjeukemeer in Friesland, kom je uit bij de Palingfabriek van Chris Huisman, zijn vrouw Jetske en zijn compagnon Jan Wiebe van den Berg. En anders dan de naam doet vermoeden, ziet de Palingfabriek er van buiten uit als een uitnodigende horecagelegenheid.

Het gezellige terras trekt meteen de aandacht naar de ingang waar het eetcafé zich bevindt. Hier laten Chris en zijn vrouw hun bezoekers de duurzaam gekweekte paling proeven en beleven. “Duurzaamheid is iets waar wij met de Palingfabriek constant mee bezig zijn. Na de overname van de kwekerij in 2020 was er een hele inhaalslag te maken op dit gebied en ook in onze toekomstplannen is duurzaamheid de rode draad.” vertelt eigenaar Chris.

De samenwerking met Eijgen Finance adviseur Ruud van Eijl begint al in 2016 wanneer Chris de bedrijfsactiviteiten overneemt van zijn grootouders. Als bekende van de familie wordt Ruud gevraagd de overname te begeleiden. “Vanaf dat moment heeft Ruud altijd aan mijn zijde gestaan als sparringpartner en zakelijk adviseur. Als beginnende ondernemer heb je echt iemand nodig die zelf ook ondernemerservaring heeft en de klappen van de zweep al kent. Ruud heeft mij altijd geadviseerd alsof het om zijn eigen zaak ging en mij behoed voor valkuilen waar ik zonder hem zo in was gelopen.” zo omschrijft Chris de duurzame relatie die hij met zijn adviseur heeft opgebouwd.

“Chris is een jonge maar slimme ondernemer. Hij heeft echt hart voor zijn zaak en het is voor mij leuk om hem bij te staan bij elke duurzame ontwikkeling die hij met zijn bedrijf maakt en om bij te dragen aan zijn groei als ondernemer. Ik ben oprecht trots op wat hij heeft opgebouwd!” aldus Ruud.

Het eetcafé van de Palingfabriek is open op woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Ook voor een gezellige zakelijke borrel of vergadering is de Palingfabriek een mooie locatie.