Kennismaken
Menu
Sluiten

Op het moment dat het nodig is pakt Tonny door!

Albert DavelaarBouwbedrijf Leda

Bouwbedrijf Leda B.V. richt zich op de nieuw- en verbouw van woningen in het hogere segment. Het bouwbedrijf onderscheidt zich door de betrokkenheid en de wijze van communiceren. Directeur Albert Davelaar is sinds 2020 enig aandeelhouder. Hij schakelde Eijgen Finance adviseur Tonny van Dijk in toen hij het bedrijfspand aan de Parallelweg op industrieterrein De Harselaar in Barneveld kocht.

Albert en Tonny ontmoetten elkaar in juni 2023 op een gezamenlijke bijeenkomst van de Jonge Ondernemers Sociëteit (JOS) Barneveld en de Barneveldse Industriële Kring (BIK). Toen hij een maand later zijn huidige huurpand kon kopen vond er snel een afspraak plaats voor het regelen van de zakelijke financiering. Op basis van deze afspraak besloot Albert met Eijgen Finance in zee te gaan.

Albert: ‘’Ik koos ervoor om Tonny in te schakelen vanwege het persoonlijke contact en aandacht. Ook heeft hij een gedegen kennis van zaken’’.

Ondanks een prima relatie met de huisbank adviseerde Tonny om het voorstel ook neer te leggen bij twee andere grootbanken zodat een goed vergelijk mogelijk was. Na het indienen van een complete aanvraag volgden snel indicaties van de banken. Dit resulteerde in de keuze voor de ING-bank in plaats van de huisbank.

Tonny ‘’Bij dergelijke spronginvesteringen loont het vaak om een vergelijk te maken waarbij we zeker niet alleen naar de rente, maar bijvoorbeeld ook naar de looptijd en overige voorwaarden kijken’’.

Nadat de keuze viel kwam de bank binnen de afgesproken termijn met een definitieve offerte zodat het pand op de afgesproken dag bij de notaris kon passeren.

Albert: ‘’Het traject verliep erg soepel. Ik was verrast door de adequate manier waarop Tonny het oppakte. Hij inventariseerde goed voordat we vervolgstappen namen. Wat ik erg sterk aan hem vind is het luisteren naar de wens en het vertalen van die wens in concrete stappen. Verder is de communicatie helder en denkt hij proactief. Ik zou hem zeker aanbevelen, ook vanwege de persoonlijke betrokkenheid. Op het moment dat het nodig is, pakt Tonny door’’.