Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance was een belangrijke schakel tussen mij, de bank en mijn boekhouder

Devon Wybe van DijkTattooshop 't Bildt

Tattooshop 't Bildt - Eijgen Finance

Wij helpen allerlei ondernemingen met financieringen. Hierdoor komen we op de meest uiteenlopende plaatsen terecht. Dit keer mochten wij het specialisme van een ondernemer in ‘realisme en black and gray tattoos’ combineren met ons specialisme in financiering!

Devon Wybe van Dijk zet de lijnen uit in zijn eigen custom tattooshop. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de klanten staan centraal. Elke dag is hij bezig met het perfecte plaatje voor anderen, maar in het perfecte plaatje voor zijn onderneming miste nog iets: zijn bedrijfspand in bezit hebben!

“Warmoesstraat 7 te Sint Annaparochie, om precies te zijn. Dit huurde ik al, maar ik wilde het graag overnemen.” Via zijn boekhouder kwam Devon Wybe met Alex Bosma van Eijgen Finance Leeuwarden in contact. “Wat volgde was een fijne samenwerking met goed persoonlijk contact. Eijgen Finance was een belangrijke schakel tussen mij, de bank en mijn boekhouder. Na deze samenwerking kan ik ze zeker aanbevelen aan alle ondernemers die een zakelijke financiering nodig hebben”, aldus Devon.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een van onze financieringsexperts.