Kennismaken
Menu
Sluiten

Nienke Zijlman

Intern Accountmanager

"Mijn passie ligt in de zakelijke financiële wereld waarbij goed plannen en organiseren mij veel voldoening geven. Deze kwaliteiten komen goed tot zijn recht binnen het team van Eijgen Finance."
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen
Commercieel vastgoed

Over mij

Net als veel van onze adviseurs begon ook Nienke haar carrière bij een bekende grootbank. Jarenlang was ze daar een graag geziene specialist Service & Beheer Financieren MKB.  Deze ervaring zet ze nu met veel enthousiasme in op ons hoofdkantoor in Leeuwarden. Vanuit daar ondersteunt ze de adviseurs en zorgt ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt.

“Mijn passie ligt in de zakelijke financiële wereld waarbij goed plannen en organiseren mij veel voldoening geven. Deze kwaliteiten komen goed tot zijn recht binnen het team van Eijgen Finance. ”

Ben je al klant bij ons en heb je een vraag of wil je met ons kennismaken en graag een intake gesprek inplannen? Neem dan contact op met Nienke, zij helpt je verder!

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik help je
graag bij:

  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
  • Bedrijfspandfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Nienke Zijlman
Intern Accountmanager

Waarmee kunnen we je helpen?