Kennismaken
Menu
Sluiten

Berend Westra

Jouw Eijgen adviseur

"Bij een overname kan ik veel toegevoegde waarde leveren omdat het voor de opdrachtgever veelal een eenmalige gebeurtenis is waar veel belangen mee gemoeid zijn. Zeker bij de verkoop van je eigen bedrijf is dit zeer belangrijk. Met de aansluiting bij Eigen Finance staat er een compleet en gedegen team met financieel specialisten klaar. Het grote en brede netwerk van financiers dat Eijgen Finance heeft opgebouwd is een waardevolle aanvulling."
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Duurzaamheidsinvesteringen
Overnametrajecten

Over mij

Berend begon zijn carrière in de fiscale wereld bij de Belastingdienst en in accountancy en koppelt bedrijfseconomische aspecten met de civielrechtelijke (on)mogelijkheden, rekening houdend met fiscale signalen. Sinds 2003 is hij als overnameadviseur actief.

Als Mkb-specialist adviseert hij ondernemers bij overnames en financieringen en begeleidt hij kansrijke werknemers naar het ondernemerschap door een management buy-out/ in. Berend is inmiddels betrokken geweest bij meer dan 100 overnames. Met zijn brede interesse heeft hij ervaring opgebouwd in veel verschillende branches.

“Bij een overname kan ik veel toegevoegde waarde leveren omdat het voor de opdrachtgever veelal een eenmalige gebeurtenis is waar veel belangen mee gemoeid zijn. Zeker bij de verkoop van je eigen bedrijf is dit zeer belangrijk. Met de aansluiting bij Eigen Finance staat er een compleet en gedegen team met financieel specialisten klaar. Het grote en brede netwerk van financiers dat Eijgen Finance heeft opgebouwd is een waardevolle aanvulling.”

Met ruim 20 jaar aan ervaring op zak en een specialisme in bedrijfsovernames en duurzaamheidsinvesteringen, is Berend één van onze meest ervaren adviseurs. Voor de meest ingewikkelde financieringsvraagstukken draait hij zijn hand niet om, sterker nog, die vraagstukken ziet hij het liefst.

Ben jij ondernemer en speelt er een overnamevraagstuk, duurzaamheidsinvestering of een ander financieel vraagstuk? Berend helpt je graag vooruit.

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik help je
graag bij:

  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
  • Bedrijfspandfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Berend Westra
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?