Kennismaken
Menu
Sluiten

Franke Twerda

Directeur

"In een markt die continu verandert, is het een pittige klus om een financiering rond te krijgen. Gelukkig hebben ondernemers – naast de reguliere Nederlandse grootbanken – ook andere mogelijkheden voor hun investeringen. Wij helpen daarbij. De afstand tussen de ondernemer en de banken wordt steeds groter en daarmee ook onze rol als intermediair."
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Commercieel vastgoed
Bedrijfsfinancieringen

Whitepapers

Vraag hier mijn whitepapers aan:

Bedrijfspand financieren

Over mij

Als mede oprichter en directeur van de franchiseformule Eijgen Finance werkt Franke dagelijks zelf ook als adviseur vanuit het hoofdkantoor in Leeuwarden. Met een groot netwerk en een specialisatie in vastgoed financieringen.

“In mijn tijd in het bankwezen miste ik de vrijheid om een klant echt verder te helpen. De afstand werd steeds groter en dat was in 2014 voor Johan en mij het moment om zelf als intermediair te starten. Dat bleek niet alleen het juiste moment maar er bleek ook al heel veel vraag te zijn naar onafhankelijk financieel adviseurs in de zakelijke markt. We groeiden daardoor snel uit tot een franchiseformule, vandaag de dag hebben we Eijgen Finance advsieurs door het hele land.”

Naast veel vastgoedfinancieringen en bedrijfsfinancieringen is Franke ook bedenker en initiatiefnemer van het overbruggingsplatform ‘Jild’. Jild is een platform dat private investeerders uit het netwerk van Franke samenbrengt met ondernemers die een overbruggingskrediet nodig hebben.

“Met Jild kunnen we exclusief binnen Eijgen Finance, onder onze eigen voorwaarden geldgevers en geldnemers uit ons netwerk samenbrengen. Een initiatief dat onze adviseurs meerwaarde geeft maar iedereen binnen de club ook meer opties om een klant op een professionele manier verder te helpen.”

Ben jij (vastgoed)ondernemer in Friesland met een financieringsbehoefte, wil je je geld aan het werk zetten of meer weten over Jild? Neem dan contact op met Franke!

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant verhalen

Bekijk alle klantverhalen
Eijgen Finance - Klaas Jitse Tijtsma - Glaszetbedrijf
"De samenwerking was top!"
Klaas Jitse Tijtsma , eigenaar
Glasbedrijf Zuidwesthoek
Het Bloemenkind - Eijgen Finance
"Goede begeleiding, goed bereikbaar en adequaat"
Maaike van der Beek, eigenares
Kinderdagverblijf het Bloemenkind
Van der Kloet - Eijgen Finance
"Eijgen Finance staat er open in en denkt actief mee met onze organisatie"
Jan Douwe Gerbranda, directeur
Van der Kloet Brood en Banket B.V.
SAB Metaalbewerking - Eijgen Finance
"Eijgen Finance wist een substantieel gunstigere financiering voor mij uit de markt te trekken"
Erik de Jong, eigenaar
Staal en Aluminiumbouw Harlingen B.V.
"Een plek die je raakt"
“Bedrijven en instellingen lopen bij banken vaak tegen een muur van regels en bureaucratie aan. Terwijl de cijfers van het museum een gezonde onderneming laten zien en de uitbreidingsplannen passen binnen de grenzen van verantwoord ondernemen. Wij vinden dat ondernemers vooruit geholpen moeten worden om kansen te benutten en te kunnen groeien. Als de cijfers goed zijn en de plannen realistisch en haalbaar, dan steken we graag onze nek uit”
Peter Miedema, Museumdirecteur
Jopie Huisman Museum

Ik help je
graag bij:

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Herfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Franke Twerda
Directeur

Waarmee kunnen we je helpen?