Kennismaken
Menu
Sluiten

Anika Woudwijk

Marketing & Communicatie adviseur

"Als je als ondernemer nog nooit van Eijgen Finance hebt gehoord dan is mijn missie nog niet voltooid. Vanuit ons hoofdkantoor in Leeuwarden, met uitzicht op de Prinsentuin, initieer en coördineer ik alle marketing projecten en communicatie voor zowel de franchise als voor de Eijgen Finance ondernemers op de verschillende vestigingen. Een afwisselende functie waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan en beleid mag maken en uitrollen. Eijgen Finance is een warme club waar vertrouwen de boventoon voert en er oog is voor jouw als persoon. Daardoor is werk en thuis heel mooi te combineren. Een fijne club om deel van uit te maken!"
9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 maanden geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Strategie en beleid

Over mij

Op het eerste gezicht ben ik misschien wat een rare eend in de bijt binnen de Eijgen Finance club. Voor mij geen Excel spreadsheets, nette pakjes of voetbalwedstrijden maar yoga, metal muziek en tatoeages. En toch passen we heel goed bij elkaar. Een onverwachte match zo is gebleken.

Mijn creativiteit en open blik op de wereld komen goed van pas bij het bedenken van campagnes. De combinatie van de vrijheid in de invulling van mijn functie binnen Eijgen Finance en de samenwerking met mijn collega’s op kantoor en door het land geeft mij het werkplezier en de uitdaging die ik zoek in mijn werk. De ervaring die ik in de afgelopen jaren opdeed als Marketing & Communicatie adviseur in verschillende werkvelden, zorgen voor genoeg bagage om deze functie naar eigen inzicht invulling te geven.

Ook voor partners ben ik het aanspreekpunt binnen Eijgen Finance voor wat betreft marketing en communicatie. Heb je een idee voor een samenwerking op socials of plannen die je aan al onze adviseurs wilt presenteren? Laten we dan samen sparren!

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Anika Woudwijk
Marketing & Communicatie adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?