Kennismaken
Menu
Sluiten

Iets wat normaal heel veel tijd kost, ging nu opeens supersnel

Erwin JousmaMonkey Town Leeuwarden

Monkeytown - Eijgen Finance

“De snelheid, eerlijkheid en ook vooral de goede nazorg bevalt mij goed. Vaak wordt dat nog vergeten, maar het stukje coaching na de financiering is ook erg belangrijk.”

Wij helpen allerlei ondernemingen met financieringen, dit zorgt ervoor dat wij op de meest uiteenlopende plaatsen komen. Dat maakt ons werk niet alleen heel leuk, maar dat zorgt er ook nog eens voor dat wij ondernemers kunnen helpen die iedere dag kinderen laten lachen!

“Wij leveren een betaalbaar dagje uit voor kinderen tussen de nul en elf jaar. Die kunnen hier door de week, in het weekend en in de vakanties de hele dag spelen. Voor een vaste prijs. Service en laagdrempeligheid vinden wij erg belangrijk. Dus ouders/begeleiders hoeven niet te betalen, je kunt gratis parkeren en we hebben gratis wifi”, aldus Erwin Jousma, eigenaar van Monkey Town Leeuwarden.

Voor een financiering van luchtkussens, een bowlingbaan en nieuwe deuren zocht Monkey Town financieringsadvies. Erwin en Johan van Eijgen Finance Leeuwarden kenden elkaar al via onze crowdfundingspartner Geldvoorelkaar.nl, hierdoor was het contact dus snel gelegd. “Het kost mij als ondernemer gewoon heel veel tijd. En ik wil graag snel, dus het zorgt ook nog voor veel ergernis. Johan kent de weg in de financieringswereld. Iets wat normaal heel veel tijd kost, ging nu opeens supersnel. Een ‘makje’ zou ik zeggen!”

Duidelijkheid over de financieringsmogelijkheden voor een ondernemer vinden wij belangrijk. Ook Erwin noemt dit als een belangrijk punt in de samenwerking. “Ik kan Eijgen aanbevelen aan zowel startende als ervaren ondernemers. Zolang ze maar waarde hechten aan eerlijk advies. Als jij in zwaar weer zit, zullen ze nooit roepen neem er nog maar een lening bij omdat jij als ondernemer aangeeft dat te willen. Ze zorgen ervoor dat je verantwoord advies krijgt.”

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een van onze financieringsexperts.