Kennismaken
Menu
Sluiten

Johan Westra

Directeur

"Er gebeurt zoveel in ondernemend Nederland, aan al die innovaties en mooie plannen dragen wij graag ons steentje bij. In ons vak als onafhankelijk financieel adviseur is het elke dag weer mooi om te zien wat er speelt in de markt en voor ons een uitdaging om al die ambities waar te maken."
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen
Commercieel vastgoed

Whitepapers

Vraag hier mijn whitepapers aan:

Franchisenemer wordenBedrijfspand financieren

Over mij

Als mede oprichter en directeur van de franchiseformule Eijgen Finance werkt Johan dagelijks zelf ook als adviseur vanuit het hoofdkantoor in Leeuwarden. Met een groot netwerk en een specialisatie in MKB financieringen.

“In een markt die continu verandert, is het een pittige klus om de financiering rond te krijgen. Gelukkig hebben ondernemers – naast banken – ook andere mogelijkheden voor hun investeringen. Bij Eijgen Finance helpen we bij het vinden van alternatieve financieringsbronnen. Denk aan lease, factoring, maar ook crowdfunding. En waar het past kunnen we ook investeerders inzetten om uitdagingen te doen slagen. Het enorme aanbod aan financieringsbronnen dat we tot onze beschikking hebben en de vrijheid om zelf te bepalen hoe we een klant het beste verder helpen, is de meerwaarde van ons als intermediair.”

Naast het helpen van ondernemers hun ambities waar te maken, houdt Johan zich ook bezig met de formule ontwikkeling van Eigen Finance. “Het is onze ambitie om ook als Eijgen Finance te groeien naar een adviesorganisatie met landelijke dekking. Maar alleen als we de hoge kwaliteitsnorm die we hanteren kunnen waarborgen.”

Wil je als financieel adviseur ook de vrijheid om zelf te beslissen hoe je een klant helpt en wanneer je dat doet? En denk je dat je goed past bij de Eijgen Finance club? Dan vertellen we je graag meer over wat het inhoudt om franchisenemer te worden bij ons.
Ben jij ondernemer in de regio Friesland met ambitie en heb je daar een financiering bij nodig? Of wil je bij ons komen werken?
Neem dan contact op met Johan, hij helpt je graag verder!

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant verhalen

Bekijk alle klantverhalen
Eijgen Finance - Klaas Jitse Tijtsma - Glaszetbedrijf
"De samenwerking was top!"
Klaas Jitse Tijtsma , eigenaar
Glasbedrijf Zuidwesthoek
Monkeytown - Eijgen Finance
"Iets wat normaal heel veel tijd kost, ging nu opeens supersnel"
Erwin Jousma, eigenaar
Monkey Town Leeuwarden
Fries en Fruitig - Eijgen Finance
"Eijgen Finance heeft de hypotheek geregeld en een adviserende rol gehad in het aankooptraject"
"Wij huurden diverse groepsaccommodaties om deze vervolgens weer te exploiteren. We kregen nu echter de mogelijkheid om een mooie groepsaccommodatie aan te kopen en hiervoor hadden wij een hypotheek nodig”, zo vertelt Jelte Kloostra, die samen met zijn vrouw Marijke eigenaar is van Fries en Fruitig.
Jelte Kloostra, eigenaar
Fries en Fruitig
Tattooshop 't Bildt - Eijgen Finance
"Eijgen Finance was een belangrijke schakel tussen mij, de bank en mijn boekhouder"
Devon Wybe van Dijk, eigenaar
Tattooshop 't Bildt

Ik help je
graag bij:

  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Johan Westra
Directeur

Waarmee kunnen we je helpen?