Kennismaken
Menu
Sluiten

Goede begeleiding, goed bereikbaar en adequaat

Maaike van der BeekKinderdagverblijf het Bloemenkind

Het Bloemenkind - Eijgen Finance

Met Eijgen Finance staan wij door heel Nederland paraat voor ondernemers om hen te helpen met hun droom. Hierdoor belanden wij op de meest uiteenlopende plekken. Zo ook op de plaats waar ze niet voor ondernemers, maar voor kinderen van 0 tot 4 jaar (en natuurlijk hun ouders) altijd klaar staan.

Eigenaresse en directrice Maaike van der Beek runt samen met haar team een succesvolle tweetalige plek voor kinderen in hun eerste levensjaren: Kinderdagverblijf het Bloemenkind.

Eten, drinken, zingen, kleuren en spelen; een heerlijke plek voor de kinderen, maar natuurlijk ook handenvol werk voor Maaike en haar collega’s. Op het moment dat er dan ook nog een financieringsvraagstuk op je bureau ligt, dan wil je natuurlijk niet dat dit het ondergeschoven kindje wordt en is het tijd om hulp te zoeken. Zo kwam ze bij Eijgen Finance Leeuwarden terecht. “Via mijn accountant ben ik Eijgen Finance op het spoor gekomen. Dit resulteerde in een zeer prettige samenwerking: goede begeleiding, goed bereikbaar en adequaat”, aldus Maaike.

De prettige samenwerking was geheel wederzijds. We zijn blij dat we een zo gunstig mogelijke hypotheek hebben geregeld voor de herfinanciering van het bedrijfspand én dat alle ouders hun kinderen veilig kunnen blijven afleveren in de Friese hoofdstad.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een financieringsexpert bij jou in de regio.