Eijgen Finance Drachten

Eijgen Finance Drachten adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • Agrarische financiering
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact met ons op

Eijgen Finance Drachten is als rayon beschikbaar voor een nieuwe franchisenemer. Dagelijks staan onze ervaren adviseurs van vestiging Leeuwarden klaar voor al jouw uitdagingen en doelstellingen als ondernemer in en rond Drachten.

Wij worden echt blij als we klanten verder kunnen helpen met hun bedrijf door een passende financieringsoplossing te bieden. Of het nou gaat om een bedrijf dat nieuwbouwplannen heeft en er niet uitkomt via de gangbare weg of bijvoorbeeld organisaties die we helpen met financieringen op agrarisch gebied. Dat deze klanten dan uiteindelijk ambassadeurs worden, dat is het allermooiste.

Bij Eijgen Finance Drachten vind je een team van adviseurs met ruime ervaring in de financiële wereld. Hierdoor kunnen we jou helpen bij elk vraagstuk, maar bezitten we ook extra specialisaties zoals bijvoorbeeld op het vlak van commercieel vastgoed. Met ons grote netwerk in het noorden kunnen we altijd snel en breed te hulp schieten. Zo zorgen we altijd voor eerlijk advies. Dat doen we trouwens vanuit het mooiste plekje van de stad, met zicht op de Prinsentuin en vanaf de herfst (als de blaadjes van de bomen vallen) op de scheefste toren van Nederland: de Oldehove.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Friesland, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Drachten!

Onze adviseurs

Johan Westra

Directeur

Specialismen: MKB, Vastgoed

Franke

Twerda

Specialismen: Vastgoed, MKB

Alex

Bosma

Specialismen: Vastgoed, MKB

Ervaringen met Eijgen Finance

“Eijgen Finance heeft met een scherpe rente en gunstige voorwaarden een passende financiering geregeld”

“Eijgen Finance kijkt verder dan alleen de cijfertjes en heeft echt oog voor de ondernemer. Het is prettig om een tussenpersoon te hebben die weet waar hij het over heeft.” Of het nou aan de Franse kust is of lekker...

Klaas van der Meulen, eigenaar

Van der Meulen Caravans

Lees het verhaal

Eijgen Finance reviews
Eijgen Finance reviews

Eijgen Finance Drachten

“Er werd altijd lekker snel geschakeld”

“Voor het starten van ons bedrijf moest er een hoop gebeuren. We moesten het een en ander verbouwen en natuurlijk apparatuur, inboedel en een eerste voorraad aanschaffen”, zo vertellen Anton en Gerjan, de kersverse eigenaren van hun eigen optiek in...

Anton en Gerjan, eigenaren

Anton en Gerjan Brillen

Lees het verhaal

Eijgen Finance reviews
Eijgen Finance reviews

Eijgen Finance Drachten

“Hun onafhankelijkheid sprak ons met name erg aan”

Eijgen finance heeft Anita en Atze Zandstra geholpen met de volledige financiering van de overname van de winkel. VULpunt & Fotoservice Drachten verkoopt onder andere papier, etiketten, printers en cartridges. Daarnaast kun je er pasfoto’s laten maken en drukken ze op...

Anita en Atze Zandstra, eigenaren

VULpunt & Fotoservice Drachten

Lees het verhaal

Eijgen Finance reviews
Eijgen Finance reviews

Eijgen Finance Drachten

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck