Kennismaken
Menu
Sluiten

Ruud van Eijl

Jouw Eijgen adviseur

“Ik help ondernemers bij financieringsvraagstukken van bedrijfsovernames tot commercieel vastgoed. Daarbij heb ik ook een ondernemerspet op. Dat betekent dat ik als adviseur gemakkelijk meedenk in processen van bedrijven en daardoor ook vaak ingezet word als sparringpartner!”
9,5 105 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

MKB
Vastgoed

Over mij

Zelf een ondernemer in hart in nieren, weet Ruud zich als geen ander te verplaatsen in jouw situatie. Gecombineerd met zijn expertise op financieel gebied is Ruud de sparringpartner die je zoekt als ondernemer met een financieringsbehoefte.

“Ik sta zelf met beide benen midden in het ondernemerschap. Mijn handelsgeest helpt ondernemers zakelijk naar een beslissing te kijken. Bovendien spreken we dezelfde taal waardoor je veel gemakkelijk kunt sparren met elkaar. Ik hou ervan om overzicht te scheppen voor een ondernemer en duidelijke keuzes met consequenties voor te leggen. Zo ga je hier altijd de deur uit met een goed gevoel, het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt.”

Zodra je het kantoor van Ruud in Joure binnenstapt ervaar je die handelsgeest. Er gebeurt altijd wel iets. Een nieuwe innovatie, een ander interieur of een klant met een mooie onderneming op bezoek. Bij Ruud kom je terecht als je net als hij een handelsgeest hebt, groei wilt realiseren en ambitie waar wilt maken.

Een grondige analyse, meedenken én oplossen. Dat is wat Ruud voor jou kan betekenen vanuit Joure, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Ruud van Eijl!

Snel contact over je mogelijkheden?

Akkoord(Vereist)

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Ruud van Eijl
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?