Kennismaken
Menu
Sluiten

Ruud van Eijl

Jouw Eijgen adviseur

“Ik help ondernemers bij financieringsvraagstukken van bedrijfsovernames tot commercieel vastgoed. Daarbij heb ik ook een ondernemerspet op. Dat betekent dat ik als adviseur gemakkelijk meedenk in processen van bedrijven en daardoor ook vaak ingezet word als sparringpartner!”
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen
Commercieel vastgoed
Overnametrajecten

Over mij

Zelf een ondernemer in hart in nieren, weet Ruud zich als geen ander te verplaatsen in jouw situatie. Gecombineerd met zijn expertise op financieel gebied is Ruud de sparringpartner die je zoekt als ondernemer met een financieringsbehoefte.

“Ik sta zelf met beide benen midden in het ondernemerschap. Mijn handelsgeest helpt ondernemers zakelijk naar een beslissing te kijken. Bovendien spreken we dezelfde taal waardoor je veel gemakkelijk kunt sparren met elkaar. Ik hou ervan om overzicht te scheppen voor een ondernemer en duidelijke keuzes met consequenties voor te leggen. Zo ga je hier altijd de deur uit met een goed gevoel, het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt.”

Zodra je het kantoor van Ruud in Joure binnenstapt ervaar je die handelsgeest. Er gebeurt altijd wel iets. Een nieuwe innovatie, een ander interieur of een klant met een mooie onderneming op bezoek. Bij Ruud kom je terecht als je net als hij een handelsgeest hebt, groei wilt realiseren en ambitie waar wilt maken.

Een grondige analyse, meedenken én oplossen. Dat is wat Ruud voor jou kan betekenen vanuit Joure, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Ruud van Eijl!

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant verhalen

Bekijk alle klantverhalen
"Een duurzame relatie"
De samenwerking met Eijgen Finance adviseur Ruud van Eijl begint al in 2016 wanneer Chris de bedrijfsactiviteiten overneemt van zijn grootouders. Als bekende van de familie wordt Ruud gevraagd de overname te begeleiden. “Vanaf dat moment heeft Ruud altijd aan mijn zijde gestaan als sparringpartner en zakelijk adviseur. Als beginnende ondernemer heb je echt iemand nodig die zelf ook ondernemerservaring heeft en de klappen van de zweep al kent. Ruud heeft mij altijd geadviseerd alsof het om zijn eigen zaak ging en mij behoed voor valkuilen waar ik zonder hem zo in was gelopen.” zo omschrijft Chris de duurzame relatie die hij met zijn adviseur heeft opgebouwd.
Chris Huisman, Eigenaar
De Palingfabriek
"Meer dan alleen een financiering"
“In eerste instantie zochten we alleen een betrouwbare financieel adviseur om een financiering voor ons te regelen. Uiteindelijk vonden we in Ruud veel meer dan dat. Ruud is een echte ondernemer met toekomstvisie en enorm veel ondernemerservaring en waardevolle contacten. Hij heeft ons niet alleen heel goed geadviseerd over de financiering, hij heeft ook ons nieuwsbouwproject begeleid en van alles voor ons geregeld wat er bij de bouw en inrichting kwam kijken.” vertelt Hester.
Hester Verburg & Rudger Hogeveen, Eigenaar
Huisartsenpraktijk Nieuwmarkt

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Ruud van Eijl
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?