Kennismaken
Menu
Sluiten

Alex Bosma

Jouw Eijgen adviseur

"In mijn vakgebied vind ik het tot stand brengen van een A tot Z financiering voor een ondernemer of vastgoedbelegger het leukst om te doen. Dat is in beginsel het sparren/ klankborden met (vastgoed)ondernemers, en vervolgens de beste financieringsoptie te regelen, tot uiteindelijk de handtekening bij de notaris gezet kan worden. Als blijkt dat de volgende financieringsaanvraag op doorverwijzing van een tevreden relatie is, dan geeft mij dat een erg voldaan gevoel."
9,5 113 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen
Commercieel vastgoed

Whitepapers

Vraag hier mijn whitepapers aan:

Bedrijfspand financieren

Over mij

Met een kleine 10 jaar aan bancaire ervaring in diverse in- en externe functies is Alex een echte allround adviseur te noemen. Met zijn nuchtere Friese blik adviseert hij het liefst over zoveel mogelijk verschillende financieringsvormen. Daarnaast zorgt zijn betrouwbare en nauwkeurige karakter ervoor dat hij ondernemers tijdens de financieringsaanvraag echt weet te ontzorgen om zo  de financiering soepel tot stand te laten komen.

“Afwisseling in mijn werk vind ik heel belangrijk. Daarom behandel ik ook het liefst MKB financieringen want dan is nooit een aanvraag hetzelfde. Ik werk volgens het ‘Afspraak is Afspraak’ principe en daardoor beheer ik de doorlooptijden van de financieringsaanvraag. Met die strakke regie zorg ik uiteindelijk wel voor het mooiste resultaat en dat is altijd mijn doel!”

Onderneem jij in Friesland en speelt er een financieringsvraagstuk? Dan ben je bij Alex aan het juiste adres. Een ervaren adviseur die de weg naar een succesvolle financiering zonder moeite weet te vinden.

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik help je
graag bij:

  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
  • Bedrijfspandfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Alex Bosma
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?