Kennismaken
Menu
Sluiten

Een betere locatie voor Boetiek KiJan

Kirsti NoltenBoetiek KiJan

Het verhaal van Boetiek KiJan begint al in 2016 in Denekamp. Kirsti Nolten maakt van haar hobby haar werk en begint samen met een compagnon haar eigen kleding winkel in betaalbare plus size damesmode.

In het begin van de corona tijd besluit Kirsti haar verkoop te verplaatsen van de winkel naar social media. Een slimme zet want de verkoop via Instagram en Facebook geven de winkel met webshop een enorme boost. Inmiddels runt ze haar succesvolle winkel én webshop in haar eentje en is het winkelpand dat ze huurt in Denekamp te klein geworden.

Een collega ondernemer met een eigen winkelpand in Denekamp geeft aan te willen stoppen en het pand te willen verkopen. Voor Kirsti een uitgelezen kans die ze met beide handen aanpakt. Een pand kopen in plaats van huren, met meer oppervlak en op een perfecte locatie. Maar hoe pak je dat aan?

De plannen om het winkelpand aan te kopen besprak ze met haar accountant. Hij introduceerde Rudy Groeneveld van Eijgen Finance Twente om de financieringsmogelijkheden in kaart te brengen. Kirsti: “Met totaal geen idee hoe dit aan te pakken was het voorstel van mijn accountant, om een financieel adviseur in de hand te nemen, een zeer goed advies. Ik kende Rudy niet maar hij was vanaf het begin duidelijk, open en voelde vertrouwd. Ik wist ook niet wat te verwachten en ben blanco het gesprek in gegaan. Rudy had een plan van aanpak en met een paar vragen wist hij hoe wij aan de slag moesten. Ik ben met een goed gevoel naar huis gegaan.”

“De ervaring en deskundigheid van Eijgen Finance Twente heeft het proces van de aanvraag veel makkelijker voor mij gemaakt.” aldus Kirsti Nolten. Er werd een financieringsmemorandum opgesteld en er kwam snel een passend voorstel van de SNS. Na dit voorstel zijn er nog een aantal aanpassingen geweest. Er kwam hulp van een familielid en ook in de afronding kwamen een aantal issues naar voren. Kirsti: “Gelukkig was Rudy er altijd om te hulp te schieten. Rudy heeft met goed advies en direct optreden veel stress bij mij weggenomen. Hij is betrokken en eerlijk, zoekt uit tot in de details en laat je zeker niet alleen staan in dit proces.”