Kennismaken
Menu
Sluiten

Rudy Groeneveld

Jouw Eijgen adviseur

“Het mooie aan ons vak is om ondernemers verder te helpen met hun plannen en het bedrijf te laten ontwikkelen. In mijn advies moeten de plannen van jou en je onderneming altijd centraal staan. Ik begin bij een goede bedrijfsanalyse, wat doet het bedrijf precies, in welke markten is het actief en welke ontwikkelingen spelen daarin een belangrijke rol. Jouw rol als ondernemer hoort daar natuurlijk ook bij. Van daaruit gaan wij kijken wat een passende financieringsoplossing is.”
9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 maanden geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Agrarische financieringen
Bedrijfsfinancieringen
Strategisch adviseur

Whitepapers

Vraag hier mijn whitepapers aan:

Bedrijfspand financieren

Over mij

Vanuit het landelijke Ootmarsum werkt Eijgen adviseur Rudy Groeneveld. Rudy staat bekend om zijn no-nonsense mentaliteit en zijn vermogen om te denken vanuit de ondernemer. Zijn jeugd heeft daar vast en zeker aan bijgedragen, hij groeide op in een ondernemende familie die tot op de dag van vandaag een groot agrarisch bedrijf runt. Na 15 jaar gewerkt te hebben bij verschillende grootbanken, begon het ondernemersbloed te kriebelen en maakte hij de overstap naar zelfstandig Financieel adviseur bij Eijgen Finance.

“Bij de banken merkte ik dat er steeds meer afstand tot de klant ontstond. Terwijl dat juist is wat ik zo leuk vind om te doen, me verdiepen in de wereld van de ondernemer aan de andere kant van de tafel, de situatie in kaart brengen en een advies formuleren waarmee iemand weer verder kan. Die persoonlijke begeleiding raakte steeds meer naar de achtergrond ondanks de grote behoefte onder het MKB aan een professioneel en betrouwbaar aanspreekpunt. Binnen de kaders van de bank kon ik mijn werk niet meer op dat niveau uitvoeren. Dat was voor mij de grootste drijfveer om zelfstandig aan de slag te gaan. Daarnaast werk ik nu vanuit huis, op het erf waar ik ben opgegroeid en met mijn kinderen om me heen. De vrijheid om te werken zoals ik dat wil en de perfecte balans tussen werk en privé maakt dat ik elke dag met veel plezier en energie aan het werk ga.”

Als erkend Adviseur Bedrijfsovernames fiscaal/juridisch en met ruime ervaring in de bancaire sector kun je als MKB ondernemer bij Rudy terecht met elk financieringsvraagstuk. Kenmerkend voor zijn werkwijze is de persoonlijke aanpak en het breed in kaart brengen van de situatie zodat je als ondernemer een gedegen en weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast is Rudy binnen onze club hét aanspreekpunt voor agrarisch ondernemers. Ook in andere provincies in Nederland zet Rudy zijn expertise op dit gebied graag in om ondernemers verder te helpen naar succes.

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant verhalen

Bekijk alle klantverhalen
"Een betere locatie voor Boetiek KiJan"
"De ervaring en deskundigheid van Eijgen Finance Twente heeft het proces van de aanvraag veel makkelijker voor mij gemaakt. Gelukkig was Rudy er altijd om te hulp te schieten. Rudy heeft met goed advies en direct optreden veel stress bij mij weggenomen. Hij is betrokken en eerlijk, zoekt uit tot in de details en laat je zeker niet alleen staan in dit proces.”
Kirsti Nolten, Eigenaar
Boetiek KiJan

Ik help je
graag bij:

  • Groeifinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
  • Herfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Rudy Groeneveld
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?