Kennismaken
Menu
Sluiten

Thomas Peters

Jouw Eijgen adviseur

"In Groningen Stad gebeurt heel veel, die reuring geeft mij heel veel energie. Ik ben zelf ook ondernemer en sta daardoor als adviseur heel dichtbij. Mijn open blik, oplossingsgerichte houding en het netwerk aan financiers via Eijgen Finance zorgen er samen voor dat ik altijd de beste oplossing kan bieden aan mijn klanten."
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Commercieel vastgoed

Over mij

Vanuit het levendige centrum van Groningen werkt Thomas samen met zijn compagnon Sjon. Thomas heeft met zijn sociale karakter de afgelopen jaren een groot netwerk op weten te bouwen. In combinatie met zijn ruime ervaring als Vastgoed adviseur, weet hij altijd snel te schakelen.

“Als Eijgen adviseur heb ik alle vrijheid om te ondernemen en mijn eigen pad uit te stippelen. Vanuit onze rol als adviseur kunnen wij met een open en frisse blik naar financieringsvraagstukken kijken en zo de klant optimaal helpen aan een passende financiering of hypotheek.”

Thomas richt zich in Groningen Stad vooral op vastgoedfinancieringen en is daar het aanspreekpunt voor een onafhankelijk en scherp advies. Hij kent de regio en het financieringslandschap op zijn duimpje en is altijd op zoek naar de beste oplossing. Die ondernemersmentaliteit zorgt er ook voor dat hij de taal van zijn klanten spreekt en daardoor vaak relaties opbouwt voor de lange termijn. Zo kan Thomas ook voor jou als ondernemer hét aanspreekpunt worden om te sparren over financiële vraagstukken die je bezig houden of voor een scherp aanbod aan vastgoedfinancieringen.

Onderneem jij in Groningen Stad en heb je een zakelijke financiering nodig? Neem dan contact op met Eijgen Finance adviseur Thomas Peters. Hij helpt je graag vooruit!

 

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant verhalen

Bekijk alle klantverhalen
"Aankoop appartement voor verhuur"
Familie uit Groningen

Ik help je
graag bij:

  • Bedrijfspandfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Thomas Peters
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?