Kennismaken
Menu
Sluiten

Sjon van Veen

Jouw Eijgen adviseur

‘’De formule van Eijgen Finance sluit goed aan bij de manier waarop wij onze MKB klanten willen bedienen. De korte lijnen, het netwerk van adviseurs met daarin alle specifieke kennis en de informele laagdrempelige communicatie spelen daarin een cruciale rol’’
9,5 113 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen
Strategisch adviseur

Over mij

Vanuit het levendige centrum van Groningen werkt Sjon samen met zijn compagnon Thomas. Sjon heeft ruim 16 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en heeft zich in de loop van de tijd gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers in privé.

“Het mooiste is om de ondernemer zo breed mogelijk te kunnen adviseren op zowel privé als zakelijk gebied. Integraal advies heeft volgens mij de toekomst. Je kunt de financiering van de onderneming niet los zien van de mens erachter. Als ik een financieel plan mag maken waarin alle toekomstplannen worden geoptimaliseerd, zowel privé als zakelijk, dan wordt ik daar oprecht blij van!”

Sjon begon zijn carrière in 2006 bij de Rabobank en daar is zijn affiniteit met het MKB verder gegroeid. Al snel ontdekte hij dat er vaak behoefte was aan een meer persoonlijke aanpak en maakte daarom de overstap naar zelfstandig financieel adviseur. Op deze manier kon hij verder kijken dan het zakelijke financieringsvraagstuk en zich specialiseren in het totaal advies.

Onderneem jij in Groningen Stad of rond Heerenveen en speelt er bij jou een financieringsvraagstuk, zakelijk, privé of beide? Dan ben je bij Sjon aan het juiste adres voor een optimaal advies. Ook voor (her)financiering van een zakelijke hypotheek, kun je bij Sjon terecht. Hij helpt je graag jouw toekomstplannen te realiseren!

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik help je
graag bij:

  • Startersfinanciering
  • Bedrijfspandfinanciering
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Sjon van Veen
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?