Kennismaken
Menu
Sluiten

Eiko Keizer

Jouw Eijgen Adviseur

"Mijn kracht ligt in het advieswerk, dat doe ik ook het liefst. Een onderneming cijfermatig helemaal tot in de puntjes ontleden en van daaruit een perfect kloppend plaatje creëren. Dat is eigenlijk altijd maatwerk en zo zie ik het ook het liefst. Want geen onderneming is hetzelfde!"
9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 maanden geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Overnametrajecten
Strategisch adviseur

Over mij

Eiko Keizer is het aanspreekpunt voor ondernemers in de regio Groningen. Met een kantoor gevestigd aan de A7 in Leek is hij goed bereikbaar. Uiteraard komt Eiko ook graag kennismaken op een locatie naar wens, bijvoorbeeld op de bedrijfs- of projectlocatie om een goed beeld te kunnen krijgen.

‘’Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, wij begrijpen het ondernemerschap en wij zijn sterk in het vinden van de juiste (financiering)oplossing. Wij zorgen ervoor dat de ondernemer zich kan focussen op zijn onderneming en leveren zo een bijdrage aan de groei van de onderneming’’
Eiko Keizer is naast het financieren ook gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers. Eiko wordt veel ingezet als sparringpartner op strategisch en bedrijfskundig niveau. Zijn gepassioneerde, doeltreffende en doortastende werkwijze zorgen er altijd voor dat de verwachtingen worden overtroffen.

Het eerste gesprek is vrijblijvend en altijd interessant. Er wordt eerst gekeken of het klikt en pas dan een samenwerking opgestartt. Als bekend gezicht in de regio (geboren en getogen) hecht Eiko veel waarde aan de lange termijn; dit betekent dat Eiko bij elke fase van de onderneming kan en wil ondersteunen. Daarnaast staat Eiko voor de kracht van het persoonlijke contact.

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik help je
graag bij:

  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Eiko Keizer
Jouw Eijgen Adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?