Kennismaken
Menu
Sluiten

Eiko Keizer

Jouw Eijgen Adviseur

“Mijn specialisatie is maatwerk, ik krijg de meeste energie van complexe structuren en maatwerk oplossingen. Mijn doel is altijd om de beste inrichting voor de lange termijn te realiseren. Mijn advies heeft altijd een gedegen en heldere onderbouwing die hout snijdt voor de ondernemer.”
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Overnametrajecten
Strategisch adviseur

Over mij

Eiko Keizer is het aanspreekpunt voor ondernemers in de regio Noord-Drenthe, met een kantoor midden in het levendige centrum van Assen. Al komt Eiko net zo lief op locatie, liever zelfs om een goed beeld van jou en je bedrijf te krijgen.

“Mijn specialisatie is maatwerk, ik krijg de meeste energie van complexe structuren en maatwerk oplossingen. Mijn doel is altijd om de beste inrichting voor de lange termijn te realiseren. Mijn advies heeft altijd een gedegen en heldere onderbouwing die hout snijdt voor de ondernemer.” Bedrijfsfinancieringen en bedrijfsovernames ziet Eiko het liefst maar ook voor een passende vastgoedhypotheek draait hij zijn hand niet om.

Om zich verder te specialiseren in het begeleiden van bedrijfsopvolging en bedrijfsovernames haalde Eiko de titel RAB-FJ adviseur door de opleiding Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch succesvol af te ronden. Deze titel in combinatie met zijn financieringskennis en empathisch vermogen maken Eiko tot een adviseur die geen vraagstuk uit de weg gaat.

Een complex of recht toe recht aan financieringsvraagstuk, Eiko helpt je graag verder. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.  Klikt het? Dan volgt een transparant traject, afgestemd op jouw wensen.

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik help je
graag bij:

  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer

Mijn collega's in Drenthe

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Eiko Keizer
Jouw Eijgen Adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?